Lease & Financiering

Autobedrijf Duindam kan u alle vormen van autolease en autofinanciering aanbieden, u krijgt altijd een scherpe (lease)prijs. Er zijn geen vaste samenwerkingsverbanden met vaste leasemaatschappijen of financieringsinstellingen. Dit betekent dat onze verkopers altijd kunnen bemiddelen om een zeer scherp en betrouwbaar financieringsvoorstel voor u op tafel te krijgen. Of u nu een zakelijke leaserijder bent of privé wilt rijden en ongeacht welk merk.

U kunt voor de volgende vormen van lease bij Autobedrijf Duindam terecht:

- Operational lease van een nieuwe auto (zakelijk)

- Financial lease van een nieuwe of gebruikte auto (zakelijk)

- Private lease van een nieuwe auto (particulier)

- Shortlease

Private lease

Private lease is dé nieuwe manier van auto rijden. In plaats van een auto kopen, least u hem privé voor een langere periode. Ook bij Autobedrijf Duindam kunt u terecht voor het leasen van uw nieuwe auto. Eigenlijk hoeft u alleen nog maar de benzine te betalen. Zorgeloos autorijden voor een vast bedrag per maand.

Financial & operational lease

Wat zijn nu de grootste verschillen tussen operational en financial lease voor u als ondernemer?
Bij financial lease bent u de eigenaar van de auto gedurende de periode van financial lease en ligt het economisch risico bij u. Dit in tegenstelling tot operational lease, waarbij de leasemaatschappij eigenaar van de auto is.  Als er sprake is van operational lease, is de leasemaastchappij verantwoordelijk voor de wegenbelasting, verzekering en onderhoud en reparatie van de auto. Als u een contract hebt ondertekend voor financial lease, dan bent u de economisch eigenaar. Dat wil zeggen dat u hier verantwoordelijk voor bent. Voor klanten met een eigen onderneming bieden wij beide vormen aan. Dit biedt u als (startend) ondernemer de beschikking over een auto die u nodig hebt, zonder dat het uw onderneming liquide middelen kost. Tevens profiteert u van de vele fiscale voordelen.

Shortlease

Niet te veel betalen voor uw leaseauto en niet vastzitten aan een jarenlang contract? Dan is shortlease iets voor u. Shortlease is een gunstige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een flexibele, kortdurende vorm van lease. 

Financiering

Door de ruime ervaring in de autobranche heeft Autobedrijf Duindam gebouwd aan een netwerk van betrouwbare samenwerkingspartners. Zo ook voor financiering van uw auto. 

 

Wilt u meer weten over de verschillende vormen en mogelijkheden van lease of financiering? Neem dan contact met ons op!

Leasen financieren