Over ons

Welkom bij Autobedrijf Duindam, uw Volkswagen, SEAT en ŠKODA partner voor de regio Den Haag en omliggende gemeenten.Een hecht, klantvriendelijk en servicegericht team staat voor u klaar om met een snelle en goede service om u en uw auto mobiel te houden.

Historie

Autobedrijf Duindam is opgericht in 1996, vanaf 1998 ŠKODA dealer en sinds 2017 officieel ŠKODA, SEAT en Volkswagen Servicepartner.

Service

Wanneer u uw auto bij ons brengt voor onderhoud of reparatie bieden wij u de mogelijkheid om heerlijk te vertoeven in onze klantencorner. Onder het genot van een kopje koffie kunt u kijken naar het laatste nieuws, een krant of tijdschrift lezen of rustig werken Autobedrijf Duindam biedt haar klanten gratis draadloze internettoegang.Ondertussen zorgen wij ervoor dat u en uw auto weer snel en veilig onderweg kunnen. U kunt ook gebruik maken van een vervangende auto of gratis leenfiets.

Terwijl u rustig rondkijkt naar een auto die het beste bij u past vermaken uw kinderen zich in onze speelhoek met de legotafel, een kleurplaat of spelletje. Al met al kunt u voor alle voorkomende zaken terecht bij ons. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Graag tot ziens bij Autobedrijf Duindam!

Over Ons