Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

arun uit Amsterdam op 14-04-2021

Top!!

Kort maar krachtig, ik heb gebeld zelfde dag een afspraak. Netjes ontvangen, de zaak laten zien gepraat. Gehandeld en de volgende dag kon ik de auto ophalen. Top service.

Gemiddeld
10

Mark Huyskamp uit Rijsenhout op 08-04-2021

Vriendelijk en eerlijke service

De vriendelijke eigenaar heeft me prima geholpen bij het uitzoeken van een van de occasions die ze hebben staan. Geen verkoop praatjes gewoon waar het op staat en netjes behandeld, neemt alle tijd en je kan lekker rustig rondkijken.

Gemiddeld
10

Mehdi uit Haarlem op 07-04-2021

Een van de beste autobedrijven.

Ik kwam voor het eerst bij de Autobedrijf Duindam binnen wat is dit voor een mooie bedrijf voor tweedehandse autos om te kopen. Ik keek er zeer naar uit om een mooie Seat Leon van Duindam te kunnen kopen, ben er zeer tevreden hierover. De klantvriendelijkheid was zeer goed en het onderhandellen met elkaar ook ik ben er tevreden hierover. Mijn dank hierbij Autobedrijf Duindam.

Gemiddeld
10

Valerie uit Den haag op 31-03-2021

Geweldig!!!

Ben echt super goed geholpen door Ron. Ik ben in 1 x geslaagd, de service is echt top en Ron staat echt voor je klaar en helpt je bij alles wat je nodig hebt. Ook als je de auto al hebt kan je altijd bij ze terecht en helpen ze je meteen. Ik heb dit niet eerder meegemaakt. Ben super blij met me nieuwe auto en zou een ieder aanraden om ze auto daar te kopen!!!

Gemiddeld
10

Patricia uit Den haag op 31-03-2021

Super service

Mijn eerste auto gekocht hier. Ik ben goed geadviseerd en werd met alles geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd en snel geregeld. Heel erg tevreden !

Gemiddeld
10

Lizzy Klapman uit Nootdorp op 25-02-2021

Vriendelijk, kundig en eerlijk.

Mijn man en ik hebben hier voor de derde keer een auto gekocht, wij blijven terugkomen bij Duindam omdat de service goed en eerlijk is, wij nooit gedoe hebben gehad met onze auto's en omdat het personeel vriendelijk en relaxt is. Je kan op een ongedwongen manier rustig rondkijken, zonder bemoeienis van de verkopers.

Gemiddeld
10

Koos uit Rotterdam op 02-02-2021

Goede eerste indruk bij aanschaf eerste auto

Na vele jaren leaseauto's gereden te hebben heb ik bij Autobedrijf Duindam mijn eerste auto gekocht. Prettig ontvangen en geholpen!

Gemiddeld
8

Lianne uit Den Haag op 27-01-2021

Vriendelijke ontvangst, luistert goed, neemt alle tijd

Vriendelijk ontvangen er wordt goed geluisterd naar je wensen. Ze nemen alle tijd voor je. Als je vragen hebt worden ze deskundig beantwoord.

Gemiddeld
9

Corniels Schoneveld uit Katwijk op 12-01-2021

Persoonlijke benadering en zakelijk heldere afspraken met oog voor detail...!

Bedrijf eerst telefonisch gesproken en afspraak gemaakt om de showroom te bezoeken. Bedrijf begreep mij als klant en anticipeerde daarop waardoor wij ons gehoord en gesteund voelde in de keuze die wij maakt. Heldere adviezen en afspraken wat de aankoop prettig maakt...!

Gemiddeld
10

W.A.J. van der Maas uit Wassenaar op 29-12-2020

Ervaringen zijn uitstekend.

Ik ken het bedrijf nu een jaar of 6, zowel de afdeling verkoop als de werkplaats. Over beiden ben ik zeer tevreden. Klantvriendelijk, goed kunnen luisteren, creatief in oplossingen, bereid naar redelijkheid zaken te regelen, vriendelijke mensen. Ik kan eigenlijk geen minpunt bedenken! Jammer dat ik altijd tenminste 6/7 km moet rijden voor een gesprek/beurt, maar dat is het tot nu toe steeds waard gebleken.

Gemiddeld
10

Ruud uit Voorburg op 29-12-2020

Altijd vriendelijke en en zeer goede klantbenadering

Je wordt er altijd perfect geholpen, of het nu koop of onderhoud is. Vriendelijk en klantgericht en goede informatie. Service staat hoog in het vaandel. Klant is daar nog steeds koning.

Gemiddeld
10

Miranda Verhoev uit Schiedam op 17-12-2020

Top

Zeer vriendelijk , neemt de tijd voor je . Aanrader!!!

Gemiddeld
10

Cyril uit Mierlo op 25-11-2020

Heel oprecht en eerlijk

Mijn eerste ervaring en contact was telefonisch en heb gesproken met Rob Duindam. Meneer kwam al heel vriendelijk over en nam echt de tijd. Naar meerdere keren bellen van mijn kant uit bleef meneer steeds even vriendelijk. Op de dag dat we naar de auto kwamen kijken nam meneer echt de tijd en werd gelijk bij binnenkomst koffie aangeboden. We hebben bijna 2 uur moeten rijden dus waren ook aan de late kant, hij is zelfs na sluitingstijd gebleven om ons te helpen en zodat wij ook de tijd hadden om de auto goed te bekijken. Ja auto gekocht ging allemaal heel gemoedelijk

Gemiddeld
9

Michiel uit Rosmalen op 21-11-2020

Erg gericht op de klant, willen en doen het echt goed

Spontaan langsgereden zonder afspraak, er werd direct tijd genomen en we zijn tot een overeenkomst gekomen. Prima uitleg, duidelijke communicatie en staat open voor ruggespraak in hoe inruil/verkoop aan te pakken. Zeer flexibel. Na afleveren, geheel conform afspraak, ook nog even een telefoontje of alles naar wens was en de auto beviel.

Gemiddeld
9

Janiro uit Rotterdam op 04-11-2020

Perfect!

Ik ben heel goed geholpen door Autobedrijf Duindam, ik had wat problemen met mijn auto die ik ergens anders had aangeschaft rob heeft met mij meegedacht over een mooie optie en nu heb ik een mooie Seat ibiza. Hun zijn heel klantgericht en denken altijd met je mee! Zeker een aanrader.

Gemiddeld
10

Joost uit Den Haag op 28-10-2020

Eigentijds vakmanschap met persoonlijke service

Goed bereikbaar met snelle respons (telefonisch en digitaal). Heldere communicatie over werkzaamheden en kosten. Oplossingsgericht meedenkend. Gunstig gelegen nabij ringweg en openbaar vervoer en op loopafstand van binnenstad. Interessante occasions op voorraad.

Gemiddeld
10

P.N. van de Ruit uit Den Haag op 28-10-2020

Uitstekende klantenservice

Ben reeds jarenlang een tevreden klant. Onlangs nieuwe occasion aangeschaft. En wederom uitstekende service gekregen. Eventuele problemen worden altijd gelijk opgelost bij de balie. Ben ook zeer te spreken over de verkoopafdeling.

Gemiddeld
9

Nienke uit 's Gravenhage op 20-10-2020

Klantvriendelijkheid en meedenken

Ik kwam kijken voor een Outlander, maar Ron had meteen al door dat een VW Passat GTE beter bij mij zou passen. Dat was een schot in de roos. Daarna goede en snelle service!

Gemiddeld
9

Floris uit Utrecht op 17-09-2020

Transparant en vriendelijk

Je krijgt echt het gevoel dat je goed wordt geholpen op een eerlijke manier en alles is te bespreken.

Gemiddeld
10

Caroline uit Voorburg op 17-09-2020

Betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf

We zijn op een klantgerichte manier te woord gestaan, met oog voor onze persoonlijke situatie. Een fijne open onderhandeling, waardoor we met een goed gevoel een mooie nieuwe auto mee naar huis hebben genomen. Alle medewerkers bij Duindam, van de verkopers tot de monteurs, zijn vriendelijk, klantgericht en denken mee met de klant. Een fijn bedrijf!

Gemiddeld
9

Michel uit IJsselstein op 16-09-2020

Klantgerichte autodealer

Ik merkte gelijk bij het eerste contact, hier zit ik goed! Dat gevoel werd achteraf beloond, want op advies service, apk en garantie bijgekocht en dat bleek geen overbodige luxe!

Gemiddeld
10

David uit Vlaardingen op 06-09-2020

Goede service!

Wij zijn via vrienden terecht gekomen bij Duindam. Wij waren onder de indruk van de service die onze vrienden kregen bij Duindam en besloten daarom, toen wij zelf opzoek waren naar een auto, het bij Duindam te proberen. Het is ons zeker niet tegen gevallen! Bij binnenkomst werden wij vriendelijk onthaald met koffie of thee en konden wij eerst op ons gemak de auto's bekijken. Toen wij eenmaal zelf vragen hadden over bepaalde dingen, werd er ook echt de tijd voor ons genomen. Eenmaal een auto gekozen, leveren ze ook echt de service die je verwacht. Geen vraag, belletje of aanpassing is teveel. Ze staan je altijd netjes en vriendelijk te woord. Ook qua financiering wordt er goed en eerlijk meegedacht of een auto wel past bij jou situatie. Ook de service achteraf is erg fijn bij Duindam. Wij hebben vaker gehad dat je eenmaal een auto gekocht te hebben, achter bepaalde dingen komt en je dan aan je lot overgelaten wordt. Bij Duindam niet: heb je ergens zorgen over, kom je achter een kapotte spiegeltje of heb je gewoon nog vragen..je kan altijd terug naar Duindam en er wordt met je meegedacht, maar vooral: opgelost. Wij zijn tevreden en blijven hier zeker terugkomen....maar nu nog even niet want wij genieten nog erg van ons pas gekochte auto!

Gemiddeld
8

Kees de Groot uit Den Haag op 02-09-2020

uitstekend advies bij snelle keuze voor aanschaf 2e auto

Eigenlijk hadden wij al besloten om via private lease een kleine 2e auto aan te schaffen, maar na een gesprek met dhr Duijndam kwam hij met een ander advies, maar ook met een voorstel. Dat voorstel kwam voor ons heel gunstig uit en een dag later waren wij de trotse bezitter van een mooie compacte Skoda Citigo en hebben wij, nu 2 weken verder, al een enorm voordeel van deze snelle koop gehad.

Gemiddeld
10

A.J. Lazarom uit Den Haag op 31-08-2020

altijd correcte, snelle en goede service.

onze vierde auto gekocht bij Ron Duindam. Super service, goede adviezen en vriendelijke ontvangst. je kunt er altijd terecht voor vragen en er wordt de tijd genomen om alle (nieuwe) snufjes uit te leggen. kortom, een betrouwbare zaak op hoog niveau.

Gemiddeld
9

Ferry uit De lier op 14-08-2020

Van a tot z enorm tevreden.

Van a tot z is simpel te beschrijven. Mooie schone nette showroom,alles overzichtelijk en duidelijk,alle medewerkers zowel in de showroom als werkplaats super vriendelijk,meegaand en goed in het geven van het juiste advies,ik kan niet anders zeggen dan mijn grote dank en super tevreden met onze nieuwe auto!!!

Gemiddeld
10