Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Leendert Muller uit Terneuzen op 04-07-2020

Prettig om mee zaken te doen

Direct bij ontvangst in de garage voel je een oprecht vriendelijke sfeer. We hebben een aankoop gedaan op blind vertrouwen en dit is vooralsnog goed geweest. Afspraken worden correct nagekomen en alles keurig afgehandeld.

Gemiddeld
8

Cort uit Den Haag op 24-06-2020

Optimale service en heldere afspraken vooraf, die worden nagekomen.

Onze jarenlange goede onderhoudservaring van onze Yeti bij Skoda Duindam heeft geresulteerd in de aankoop van een prima occasion. Alweer een Yeti, een geweldige auto, die helaas niet meer voorkomt in het assortiment van Skoda. Skoda Duindam is een uitstekende onderhoudsdealer, die ik bij iedereen van harte aanbeveel.

Gemiddeld
10

Ronald uit Den Haag op 16-06-2020

Een prettig autobedrijf

Autobedrijf Duindam is zakelijk maar ook ongedwongen en laagdrempelig. Een combinatie die mij zeer aanspreekt. Op zoek naar een hybride auto kwam ik via internet in contact met Patrick en later met Ron. Na een korte prijsonderhandeling werd de koop gesloten en vervolgens zijn alle gemaakte afspraken keurig en stipt nagekomen. Een openbaring !! Ik kom voor mijn volgende auto hier zeker terug.

Gemiddeld
9

Ton Meinders uit Leiden op 15-06-2020

Onze eerste ontmoeting was direct goed voor de aankoop van een auto.

bij binnenkomst in de showroom waar stuk voor stuk allemaal pareltjes van auto's staan, viel ons oog op een Skoda Citygo die bij nadere inspectie in absolute nieuwstaat bleek te verkeren. Ondertussen kwam John, een verkoper, bij ons die al snel in de gaten had dat wij bijzonder gecharmeerd waren van deze auto. Op ons verzoek om een proefrit werd door John direct gehandeld en al snel maakte wij een proefrit wat ons nog enthousiaster maakte en ons deed besluiten om tot een aankoop over te gaan. Voor de financiële afhandeling werden wij verder door Ron Duindam die ons op een zeer prettige en informele wijze verder heeft geholpen. Kortom een bijzonder bedrijf met medewerkers die je met een goed gevoel huiswaarts laten keren.

Gemiddeld
10

Henk uit Oosterhout (nbr) op 12-06-2020

goede uitleg en netjes geholpen

Na aardig onderzoek op internet uitgekomen bij een skoda Karoq bij Duindam in Den Haag. Eigenlijk redelijk snel besloten tot aanschaf van deze skoda. Minpuntje was wel dat er op de website stond dat deze auto een achteruitrijcamera had, echter deze zat er niet op. Normaal zou ik hier wel een probleem van maken , echter alle andere zaken waren overeenkomstig mijn verwachtingen (en sommige zelfs daarboven) .

Gemiddeld
8

Raymond uit Berkel en rodenrijs op 09-06-2020

Al 18 jaar zeer tevreden klanten

We zijn altijd goed geholpen met het vinden van een goede en betrouwbare auto. En de auto's zijn ook goed onderhouden en nu nog steeds.

Gemiddeld
10

Raymond uit Berkel en rodenrijs op 09-06-2020

Al 18 jaar zeer tevreden klanten

We zijn altijd goed geholpen met het vinden van een goede en betrouwbare auto. En de auto's zijn ook goed onderhouden en nu nog steeds.

Gemiddeld
10

Kevin uit Den Haag op 31-05-2020

Uitstekende service voor eerste aankoop

Een mooie Golf 7 GTE gekocht zonder gedoe. Alles werd netjes geregeld. Al mijn vragen werden goed beantwoord. Kan niet klagen.

Gemiddeld
9

Wilhelm uit Den Haag op 22-05-2020

Bij Autobedrijf Duindam staat de klanttevredenheid voorop.

De medewerkers zijn heel klantgericht en altijd vriendelijk. Zij doen hun uiterste best en niets is te veel. Ik zou hen beslist aanbevelen.

Gemiddeld
10

Gaby uit den haag op 22-05-2020

heel klant vriendelijk autobedrijf

Ben al jaren heel tevreden over autobedrijf Duindam, en heb ook een andere auto bij hun gekocht. Heel goed geholpen en prima advies

Gemiddeld
9

Remy uit Zoetermeer op 21-05-2020

Zeer goed en Ron weet wat hij verkoop

Eerste in druk bij binnen komst kennis met Ron gemaakt zeer gedreven in zijn vak weet waar hij over praat neemt de tijd en alle vragen die we hadden kon je gewoon stellen en met goed antwoord.Wij zijn met goed gevoel weg gerden met ons nieuwe auto dus van het begin tot eind perfect geregeld door Ron.

Gemiddeld
10

Ger uit Westland op 19-05-2020

Speelt goed in op de vraag van de klant zonder aan te dringen. Daarnaast erg deskundig.

Probleemloos, goede uitleg en staat klaar voor vragen. Ook afgeregeld sales.

Gemiddeld
8

Rob uit Tuitjenhorn op 13-05-2020

Betrouwbaar bedrijf

Goed bedrijf om een auto te kopen. Vakkundig, vriendelijk en behulpzaam.

Gemiddeld
10

Wim uit Hellevoetsluis op 11-05-2020

Bijzonder goede snelle dienstverlening en hoge service kwaliteit

Onderweg naar een afspraak kreeg ik in de buurt van Delft auto pech en daardoor zou ik niet tijdig bij het geplande belangrijk overleg kunnen komen. Ik belde Duindam, vertelde het en die heeft gelijk iemand met een auto ambulance gestuurd die mijn auto heeft opgeladen en mij naar mijn afspraak heeft gebracht. Daarna heeft Duindam mij gelijk een vervangende auto geleverd. Was ik super blij mee.

Gemiddeld
10

Sefa uit Den Haag op 11-05-2020

Super

Mijn ervaringen als klant bij Duindam auto is super. Ik ben zeer tevreden ben heel goed geholpen. Verder heb ik heel goed uit leg gekregen over het auto want het ging om een elektrisch auto. Dit zal ook niet mijn laatste keer zijn om hier een auto te komen.

Gemiddeld
10

Soeradj Krishan uit Den Haag op 11-05-2020

Behulpzaam en professioneel

Ik heb mijn bezoek als zeer prettig ervaren. Duidelijke communicatie, heldere afspraken, genoeg keuzes die worden aangeboden en een mooi assortiment aan auto’s. Na wat twijfels aan mijn auto, kon ik terecht voor wat expertise, zelfs al waren er een aantal dingen niet duidelijk of als ik er niet uit kwam met systemen, dan kon ik terug en werd ik snel, keurig en vriendelijk geholpen door de werkplek medewerkers.

Gemiddeld
8

Jose uit Oostvoorne op 28-04-2020

Super geholpen

Eerste kennismaking met Duindam garage. Een keurig nette showroom en goede koffie. Al bekend bij mijn partner. We gingen voor een octavia, ook gekocht en door het enthousiasme en vriendelijkheid van Ron Duindam en mijn toch wel interesse in de yeti( wit en zwarte wielen) was ik gelijk verkocht. Zomaar kijken en en weggaan met twee auto's. Vandaar de 5 sterren van mij.

Gemiddeld
10

loek uit Den Haag op 28-04-2020

Wij zijn al jaren klant bij Duindam, altijd zeer goed behandeld !

Altijd goeie ervaringen, tijd voor een praatje, goede service! Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf!!

Gemiddeld
9

Hans uit IJSSELSTEIN op 23-04-2020

Top Service

Prima geholpen mooie auto voor een goede prijs, ik kom zeker nog een keer terug.

Gemiddeld
10

Frans uit Rijswijk op 08-04-2020

Service en klantvriendelijkheid in één woord FANTASTICH

Kom hier al heel erg lang en naar alle tevredenheid. Vriendelijk en vakkundig personeel evenals de verkopers en baliemedewerkers. Ga zo door firma Duindam mijn complimenten.

Gemiddeld
10

Michiel uit Den Haag op 08-04-2020

Snel en prettig geholpen met goede expertise

Na een lange zoektocht met de nodige teleurstellingen was het kopen van een auto bij Duindam als een aangenaam bad. Bij bezoek werden we snel en vriendelijk geholpen zonder een opdringerige aanpak. Met de juiste expertise en hulp voor, tijdens en na de koop zijn we zeer tevreden.

Gemiddeld
9

Justin uit Rijswijk Zh op 02-04-2020

Zeer goede ervaring

Alles is uitstekend en snel geregeld. Vanaf de dag dat ik de auto zag is alles binnen 4 dagen geregeld en heb ik de auto opgehaald. Goede service en vriendelijk personeel van de showroom tot de garage.

Gemiddeld
10

Elisabeth Beelaerts uit Bloemendaal op 31-03-2020

Hartelijk ontvangst

Leuk contact, goede uitleg en denkt mee. Het kopen van de auto verliep prettig.

Gemiddeld
10

willem uit den haag op 30-03-2020

ik word echt als een klant geholpen.

Erg prettig zaken doen..Even een praatje . Ook word er goed gekeken of de auto wel bij de klant (ik dus) past. Een fijne service. Niks is teveel. Het Duindam team incl werkplaats is een top team. Bedankt voor de service.

Gemiddeld
10

Percy uit Voorschoten op 27-03-2020

Een duidelijk verhaal!

Fijn geholpen, no nonsens.

Gemiddeld
9