Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

R.J.M. de Beer uit Den Haag op 22-06-2021

Super blij met aankoop

Noodgedwongen was ik op korte termijn op zoek naar een andere auto. Mijn oude Mazda Premacy kwam niet meer door de APK heen. Het autobedrijf waar ik deze in onderhoud had, had in de prijsklasse waar ik in zocht maar 1 auto staan. Door verder te zoeken op internet kwam ik terecht op de website van Autobedrijf Duindam. Hier hadden ze voldoende keus. Onaangekondigd ben ik langs gegaan en werd keurig te woord gestaan. Na mijn voorkeuren kenbaar gemaakt te hebben, werd ik langs een aantal modellen geleidt. Bij elke auto werd stil gestaan en grondig bekeken. Uiteindelijk is mijn keus gevallen op een Skoda Yeti uit 2011. De doorslag voor mij was de hoge instap zowel voor als achter, de ruime kofferbak en het stoere uiterlijk van de auto. Wat zeker prettig is, is dat de verkoper de tijd nam, en niet aanstuurde om een bepaalde auto aan te bevelen. Hierdoor kon ik zelf mijn keus maken tussen het aanbod. Na de aankoop werd deze netjes binnen 1 week geleverd. Bij aflevering werd netjes de meeste functies van de auto uitgelegd. Na enkele dagen werd contact met mij opgenomen of en hoe de auto beviel. In de korte tijd dat ik de auto in bezit heb, valt nog niet zoveel te vertellen maar tot nu toe ben ik zeer tevreden. Ron Duindam, bedankt voor de goede service en aankoop .

Gemiddeld
10

En marijt jansen uit Zoetermeer op 22-06-2021

Is een top bedrijf

Altijd goed geholpen en zeer klantvriendelijk.

Gemiddeld
10

Sander Boef uit Den Haag op 22-06-2021

Prima ontvangen en voorgelicht.

Skoda Duindam zorgt bij ons altijd voor een goede ontvangst, goede voorlichting en een hele uitgebreide wijze van afleveren. Ook bellen zij nog na om te vragen hoe het gaat met de nieuwe auto.

Gemiddeld
10

Bart uit Den Haag op 12-06-2021

Zeldzame service en passie voor het werk

Ron was vanaf het moment van oriëntatie bijzonder betrokken en service gericht. Hij heeft het aankoopproces ook bijzonder prettig gemaakt. Het was een genot om er mijn nieuwe auto aan te schaffen.

Gemiddeld
9

loek uit Den Haag op 09-06-2021

Zeer goed!

Inmiddels onze 6e auto bij Ron Duindam gekocht! Heel goed bedrijf kan niet anders zeggen!

Gemiddeld
10

Rinus van Delden uit Zoetermeer op 04-06-2021

Goede service

Ben tevreden over de uitleg en de kosten voor af.

Gemiddeld
9

Bob uit Den Haag op 02-06-2021

Prima garage. Ze denken mee en zijn zeer service verlenend.

Ik ben nogal kritisch als het om mijn auto gaat. Dat is voor mijzelf niet altijd makkelijk, maar zeker niet voor een garagebedrijf om zo'n klant te hebben. Bij Duindam wordt dat begrepen, zowel achter de balie als in de werkplaats zelf waar de monteur dat bij mij prima aanvoelt en alle medewerking verleend. Super(B), kan niet anders zeggen.

Gemiddeld
10

C.B.B. de Brabander uit Den Haag op 02-06-2021

uitstekend, en servicegericht

ik word altijd uitstekend geholpen, en er wordt meegedacht.

Gemiddeld
10

Lucie uit 'S-GRAVENHAGE op 01-06-2021

Heel tevreden

Netjes geholpen. Alles volgens afspraak gedaan. Aardige, behulpzame mensen.

Gemiddeld
10

Dick uit Delft op 01-06-2021

Zeer prettige en duidelijke communicatie.

Zeer eenvoudig afspraak maken, vriendelijke en duidelijke communicatie bij brengen en halen.l

Gemiddeld
10

jack uit schipluiden op 01-06-2021

duidelijke afspraken

Prima autobedrijf. Enige nadeel is dat er buiten weinig parkeerruimte is Verder zeer tevreden over de service en uitgevoerde werkzaamheden

Gemiddeld
8

Sharon uit Katwijk op 26-05-2021

Fantastic !!!!!

Truly superb service from beginning to end, nothing was too much trouble. Ron was so helpful, considerate and professional. If you want to buy a great car from a fantastic dealer.. look no further.

Gemiddeld
10

Thae uit Rijswijk ZH op 26-05-2021

Zeer betrouwbaar!!

Fantastisch geholpen door het Team Duindam! Met goede service en een uitgebreide after-sales! We zijn erg tevreden, een aanrader!

Gemiddeld
10

John van Eijsden uit Voorburg op 26-05-2021

Grandioos

Ben voor de 1ste keer in contact geweest met autobedrijf Duindam. Vanaf het begin al een goed gevoel wat later bleek uit de deal die ik kreeg ik kan t van harte aanbevelen

Gemiddeld
10

Herman uit Den Haag op 26-05-2021

Alleen maar positief

Helaas heb ik met mijn auto de laatste jaren wat technische pech gehad, maar dat heeft nooit aan garage Duindam gelegen. Wat eerder bij een ander bedrijf niet lukte, bij Duindam was er zoveel technische kennis om het probleem wel op te lossen. Voor mij is het een prima bedrijf, waarmee je eerder een vriendschappelijk dan een zakelijk contact hebt. De service is perfect. Men denkt en voelt met je mee!

Gemiddeld
10

Hans van Rossen uit Den Haag op 25-05-2021

prima service, eerlijk en deskundig

.

Gemiddeld
10

Hans uit Wateringen op 25-05-2021

Prima en duidelijk

Prima ervaring gehad, eigenlijk altijd. Vertellen wat er loos is en maken ook nog de auto schoon als je hem terug krijgt.

Gemiddeld
9

Catharina uit Hoofddorp op 23-05-2021

Top bedrijf!

Dank voor de goede service en de prachtige Audi Q2!

Gemiddeld
10

Marjan uit Rijswijk op 23-05-2021

Top

Verkoper neemt de tijd. Is enthousiast. Leuk geholpen.

Gemiddeld
10

William Stoffer uit Den Haag op 21-05-2021

je voelt je thuis in de zaak, men komt eerlijk en oprecht over.

Bij het telefonisch afspreken om de auto te komen zien, werd gelijk meegedacht: de afgesproken tijd was alleen voor ons zodat we in alle rust de auto konden bekijken. De verkoper bleef op de achtergrond en kwam pas naar voren toen we hem om uitleg vroegen. Hij antwoordde netjes en met kennis van de auto. Gaf eerlijk aan waar hij vandaan kwam en hoe het kwam dat de kilometer stand zo laag was. Bij de aflevering van de auto nam men ruim de tijd om alles goed uit te leggen en je kreeg goed antwoord op de vragen. We hadden niet het gevoel dat we een zoveelste klant waren, maar welkom waren. Kortom een "warme" zaak waaraan in volvertrouwen de auto gekocht hebben en in onderhoud kunnen doen.

Gemiddeld
10

Miek uit Den haag op 21-05-2021

Goede service en klantvriendelijk

Snelle service en afspraken maken.!!!

Gemiddeld
10

Estrella uit Nootdorp op 21-05-2021

Prettig

Ze helpen je onwijs goed, luisteren goed naar je wensen en zijn onwijs vriendelijk.

Gemiddeld
9

Saskia uit Apeldoorn op 19-05-2021

super vakbekwaam en met veel geduld geholpen.

Op zaterdag vlak voor sluitingstijd (16.00 uur) aangekomen vanuit het oosten van Nederland. Maakte niet uit had Ron al gezegd door de telefoon. En dat bleek ook zo te zijn. Tot 18.00 uur nam hij de tijd alles uit te leggen van de auto. Wat een technische kennis en wat een vakmanschap om dat zo aan ons uit te leggen dat wij het ook snapten. In de ochtend hadden we in het oosten van het land in Skoda Rapid spaceback greentech 1.2 TSI Elegance Bussinesline Pro gereden en we waren erg enthousiast daarover. Ron verzekerde ons dat deze Skoda Rapid spaceback greentech Joy (1.2 TSI benzine 5 versnellingen 16'') precies hetzelfde reed, en de 1e eigenaar alle luxe snufjes er zelf aan had toegevoegd. En dat waren er nogal wat. Den Haag, zaterdagmiddag kneiterdruk, we durfden niet de drukte in voor een proefrit. Maar je koopt toch geen auto zonder er zelf in te rijden....?!?! Nou op basis van het vertrouwen en de garanties die Ron ons kon geven hebben we het toch gedaan. Eng. Maar helemaal geen spijt. Aflevering en nazorg ook allemaal prima. Even een telefoontje en binnen no time heb je Ron aan de lijn met hulp en advies. We zijn superblij met deze prachtig auto, scherp geprijsd kwa km's en leeftijd (2016). Dankzij mijn speurwerk op internet helemaal in Den Haag gevonden! En hij zoeft over de weg. Wat een comfort en ruimte. Moet zeker 10 jaar meekunnen vertelde Ron. Nou, wij gaan er voor!!

Gemiddeld
10

Hennie uit Voorburg op 17-05-2021

Garage Duindam is gewoon Okee

Prima garage voor vakkundig, betrouwbaar en transparant in uitleg en onderhoud.

Gemiddeld
10

jan hooijmeijer uit Brielle op 16-05-2021

deskundige verkoper.

prettige ontvangst en goede uitleg over Scoda Yeti. Goede afhandeling na koop. Auto werd thuis afgeleverd.

Gemiddeld
8