Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

jack uit schipluiden op 01-06-2021

duidelijke afspraken

Prima autobedrijf. Enige nadeel is dat er buiten weinig parkeerruimte is Verder zeer tevreden over de service en uitgevoerde werkzaamheden

Gemiddeld
8

Sharon uit Katwijk op 26-05-2021

Fantastic !!!!!

Truly superb service from beginning to end, nothing was too much trouble. Ron was so helpful, considerate and professional. If you want to buy a great car from a fantastic dealer.. look no further.

Gemiddeld
10

Thae uit Rijswijk ZH op 26-05-2021

Zeer betrouwbaar!!

Fantastisch geholpen door het Team Duindam! Met goede service en een uitgebreide after-sales! We zijn erg tevreden, een aanrader!

Gemiddeld
10

John van Eijsden uit Voorburg op 26-05-2021

Grandioos

Ben voor de 1ste keer in contact geweest met autobedrijf Duindam. Vanaf het begin al een goed gevoel wat later bleek uit de deal die ik kreeg ik kan t van harte aanbevelen

Gemiddeld
10

Herman uit Den Haag op 26-05-2021

Alleen maar positief

Helaas heb ik met mijn auto de laatste jaren wat technische pech gehad, maar dat heeft nooit aan garage Duindam gelegen. Wat eerder bij een ander bedrijf niet lukte, bij Duindam was er zoveel technische kennis om het probleem wel op te lossen. Voor mij is het een prima bedrijf, waarmee je eerder een vriendschappelijk dan een zakelijk contact hebt. De service is perfect. Men denkt en voelt met je mee!

Gemiddeld
10

Hans van Rossen uit Den Haag op 25-05-2021

prima service, eerlijk en deskundig

.

Gemiddeld
10

Hans uit Wateringen op 25-05-2021

Prima en duidelijk

Prima ervaring gehad, eigenlijk altijd. Vertellen wat er loos is en maken ook nog de auto schoon als je hem terug krijgt.

Gemiddeld
9

Catharina uit Hoofddorp op 23-05-2021

Top bedrijf!

Dank voor de goede service en de prachtige Audi Q2!

Gemiddeld
10

Marjan uit Rijswijk op 23-05-2021

Top

Verkoper neemt de tijd. Is enthousiast. Leuk geholpen.

Gemiddeld
10

William Stoffer uit Den Haag op 21-05-2021

je voelt je thuis in de zaak, men komt eerlijk en oprecht over.

Bij het telefonisch afspreken om de auto te komen zien, werd gelijk meegedacht: de afgesproken tijd was alleen voor ons zodat we in alle rust de auto konden bekijken. De verkoper bleef op de achtergrond en kwam pas naar voren toen we hem om uitleg vroegen. Hij antwoordde netjes en met kennis van de auto. Gaf eerlijk aan waar hij vandaan kwam en hoe het kwam dat de kilometer stand zo laag was. Bij de aflevering van de auto nam men ruim de tijd om alles goed uit te leggen en je kreeg goed antwoord op de vragen. We hadden niet het gevoel dat we een zoveelste klant waren, maar welkom waren. Kortom een "warme" zaak waaraan in volvertrouwen de auto gekocht hebben en in onderhoud kunnen doen.

Gemiddeld
10

Miek uit Den haag op 21-05-2021

Goede service en klantvriendelijk

Snelle service en afspraken maken.!!!

Gemiddeld
10

Estrella uit Nootdorp op 21-05-2021

Prettig

Ze helpen je onwijs goed, luisteren goed naar je wensen en zijn onwijs vriendelijk.

Gemiddeld
9

Saskia uit Apeldoorn op 19-05-2021

super vakbekwaam en met veel geduld geholpen.

Op zaterdag vlak voor sluitingstijd (16.00 uur) aangekomen vanuit het oosten van Nederland. Maakte niet uit had Ron al gezegd door de telefoon. En dat bleek ook zo te zijn. Tot 18.00 uur nam hij de tijd alles uit te leggen van de auto. Wat een technische kennis en wat een vakmanschap om dat zo aan ons uit te leggen dat wij het ook snapten. In de ochtend hadden we in het oosten van het land in Skoda Rapid spaceback greentech 1.2 TSI Elegance Bussinesline Pro gereden en we waren erg enthousiast daarover. Ron verzekerde ons dat deze Skoda Rapid spaceback greentech Joy (1.2 TSI benzine 5 versnellingen 16'') precies hetzelfde reed, en de 1e eigenaar alle luxe snufjes er zelf aan had toegevoegd. En dat waren er nogal wat. Den Haag, zaterdagmiddag kneiterdruk, we durfden niet de drukte in voor een proefrit. Maar je koopt toch geen auto zonder er zelf in te rijden....?!?! Nou op basis van het vertrouwen en de garanties die Ron ons kon geven hebben we het toch gedaan. Eng. Maar helemaal geen spijt. Aflevering en nazorg ook allemaal prima. Even een telefoontje en binnen no time heb je Ron aan de lijn met hulp en advies. We zijn superblij met deze prachtig auto, scherp geprijsd kwa km's en leeftijd (2016). Dankzij mijn speurwerk op internet helemaal in Den Haag gevonden! En hij zoeft over de weg. Wat een comfort en ruimte. Moet zeker 10 jaar meekunnen vertelde Ron. Nou, wij gaan er voor!!

Gemiddeld
10

Hennie uit Voorburg op 17-05-2021

Garage Duindam is gewoon Okee

Prima garage voor vakkundig, betrouwbaar en transparant in uitleg en onderhoud.

Gemiddeld
10

jan hooijmeijer uit Brielle op 16-05-2021

deskundige verkoper.

prettige ontvangst en goede uitleg over Scoda Yeti. Goede afhandeling na koop. Auto werd thuis afgeleverd.

Gemiddeld
8

Eduard Olie uit Den Haag op 04-05-2021

Door betrouwbaarheid, Voorlichting, Service en goed opgeleid personeel blijf je terugkomen

Wij kochten al de zesde auto vanwege bovengenoemde uitspraak. Nooit technische klachten gehad. Goedgeorganiseerde machine zou ik zeggen vanaf aankoop, onderhoud tot en met nazorg. Wat wil een klant nog meer.

Gemiddeld
10

Mohamed Haroen Lalmahomed uit Rijswijk op 04-05-2021

Vriendelijk, duidelijk qua contact. Correcte service en tevreden.

Ik kom er al sinds duindam begonnen is met zijn zaak. Ik weet niet beter dat ik altijd keurig te woord wordt gestaan. Wat betreft het onderhoud van mijn auto,s zijn altijd perfect. Ik kom er graag omdat ik zekerheid heb. Kortom erg tevreden en raad veel mensen hem aan.

Gemiddeld
8

Robert uit Den Haag op 04-05-2021

Uitstekende service. Aandacht voor de klant

Ik wilde graag dat iemand met verstand vandalen met me meedacht. Dat hebben ze uitstekend gedaan.

Gemiddeld
10

Marian uit Den haag op 19-04-2021

Voelt zeer vertrouwd.

Luisteren goed hebben een prima service. Wij zijn daar al jaren klant naar volle tevredenheid. Onze auto is altijd bij hun in onderhoud omdat wij in hun eerlijkheid geloven.

Gemiddeld
10

arun uit Amsterdam op 14-04-2021

Top!!

Kort maar krachtig, ik heb gebeld zelfde dag een afspraak. Netjes ontvangen, de zaak laten zien gepraat. Gehandeld en de volgende dag kon ik de auto ophalen. Top service.

Gemiddeld
10

Mark Huyskamp uit Rijsenhout op 08-04-2021

Vriendelijk en eerlijke service

De vriendelijke eigenaar heeft me prima geholpen bij het uitzoeken van een van de occasions die ze hebben staan. Geen verkoop praatjes gewoon waar het op staat en netjes behandeld, neemt alle tijd en je kan lekker rustig rondkijken.

Gemiddeld
10

Mehdi uit Haarlem op 07-04-2021

Een van de beste autobedrijven.

Ik kwam voor het eerst bij de Autobedrijf Duindam binnen wat is dit voor een mooie bedrijf voor tweedehandse autos om te kopen. Ik keek er zeer naar uit om een mooie Seat Leon van Duindam te kunnen kopen, ben er zeer tevreden hierover. De klantvriendelijkheid was zeer goed en het onderhandellen met elkaar ook ik ben er tevreden hierover. Mijn dank hierbij Autobedrijf Duindam.

Gemiddeld
10

Valerie uit Den haag op 31-03-2021

Geweldig!!!

Ben echt super goed geholpen door Ron. Ik ben in 1 x geslaagd, de service is echt top en Ron staat echt voor je klaar en helpt je bij alles wat je nodig hebt. Ook als je de auto al hebt kan je altijd bij ze terecht en helpen ze je meteen. Ik heb dit niet eerder meegemaakt. Ben super blij met me nieuwe auto en zou een ieder aanraden om ze auto daar te kopen!!!

Gemiddeld
10

Patricia uit Den haag op 31-03-2021

Super service

Mijn eerste auto gekocht hier. Ik ben goed geadviseerd en werd met alles geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd en snel geregeld. Heel erg tevreden !

Gemiddeld
10

Lizzy Klapman uit Nootdorp op 25-02-2021

Vriendelijk, kundig en eerlijk.

Mijn man en ik hebben hier voor de derde keer een auto gekocht, wij blijven terugkomen bij Duindam omdat de service goed en eerlijk is, wij nooit gedoe hebben gehad met onze auto's en omdat het personeel vriendelijk en relaxt is. Je kan op een ongedwongen manier rustig rondkijken, zonder bemoeienis van de verkopers.

Gemiddeld
10