Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Thijs Nielen uit Den Haag op 23-02-2020

Zeer goede ervaring; vakkundig, bereikbaar en behulpzaam

Bij Autobedrijf Duindam hebben we altijd goed en eerlijk advies gekregen. Het onderhoud is snel en de communicatie altijd dik in orde. Bij de inruil van onze auto voor twee nieuwe occassions, merkte we bij Ron Duindam uitgebreidde en allround kennis van zaken; over autotechniek, financieringsmogelijkheden en zelfs op het gebied van auto-belastingzaken. Bedankt!

Gemiddeld
8

Ineke uit Czerniawski op 17-02-2020

Service als vanouds!

Prachtige auto's worden hier verkocht en deze mensen hebben er echt verstand van. Klantvriendelijkheid en goede uitleg al direct bij het 1e telefoontje hier naar toe. Hierdoor heb ik vertrouwen gekregen in het bedrijf en besloten de wagen te gaan bekijken waar ik voor belde. Ook tijdens het bezichtigen alle uitleg gekregen. Goede afspraken gemaakt en netjes alles nagekomen. Het is erg prettig om te merken dat zij verstand hebben van hetgeen wat zij verkopen. Ook ziet de showroom er super netjes uit en is er goed voor ons en de kinderen gezorgd tijdens de afhandelingen. Zelfs nog een belletje van hen om te vragen hoe de wagen bevalt en of zij ons nog ergens mee kunnen helpen! Geweldig!

Gemiddeld
10

Amier uit S gravenhage op 03-02-2020

goeie service en nazorg

vriendelijk, goeie uitleg en een snelle levering en service

Gemiddeld
10

Peter uit Den Hoorn op 03-02-2020

Een top bedrijf met volle aandacht voor de klant; niets is teveel

Een bedrijf waar je al je vragen kunt stellen, waar ze de tijd voor je nemen en alles net zolang uitleggen totdat je het snapt. Eerlijke informatie. Gastvrij en te gelijker tijd klantgericht en snel. Waar maak je het mee dat je om 10.00 uur een auto koopt en dat je er dezelfde middag al in rijdt? Nou bij Vakgarage Duindam dus. En als het nodig is trekken ze zo een monteur uit de werkplaats om een en ander uit te leggen. Fantastisch.

Gemiddeld
10

arie uit den haag op 29-01-2020

Zeer tevreden met de ondersteuning bij aanschaf van een hybride auto

Ik ben zeer tevreden over het advies door Autobedrijf Duindam bij de aanschaf van een hybride volvo v60. Men nam zelfs de moeite om, op mijn verzoek, met mij mee te rijden bij de proefrit om eigenschappen van de auto toe te lichten. Ook de opvolging na de verkoop en ingebruikname van de auto en de sympathieke klantbenadering zijn noemenswaardig. Aanrader.

Gemiddeld
10

Iwan De Vente uit Olst op 25-01-2020

Kennis en vriendelijkheid.

Ron weet goed wat je als klant wilt en nodig hebt.

Gemiddeld
9

R. uit IJsselstein op 23-01-2020

Zeer vriendelijke en professionele service

Een gastvrije garage waar men verstand van zaken heeft.

Gemiddeld
8

Roel uit Westeremden op 21-01-2020

Wij zijn zorgvuldig en op prettige wijze voorgelicht en geholpen bij de aankoop van onze auto.

Persoonlijk en zakelijk op aangename wijze geholpen. Er werd niets opgedrongen.

Gemiddeld
10

Frank uit Heenvliet op 20-01-2020

Duindam staat voor kwaliteit met een top service

De know How binnen Duindam kent geen grenzen zo ook met service en klantgerichtheid. Zelf ervaren hoe een klant die de verkeerde keuze heeft gemaakt een top gevoel bij Duindam kam krijgen door doortastend handelen d.m.v. een goede deal aan te bieden en de auto om te ruilen. TOP!!!

Gemiddeld
10

sandra uit vlaardingen op 14-01-2020

No nonsense autobedrijf

Goed geholpen. Geen opdringerige verkooppraatjes. Uiteindelijk een leuke Citigo aangeschaft. Afhandeling en nazorg is prima.

Gemiddeld
8

Diego uit Westknollendam op 13-01-2020

Uitstekend

Ik heb een alfa romeo giulietta hier gekocht. Uitstekende service. Ron was heel vriendelijk en kon mij altijd te woord staan. Ik ben nog steeds hartstikke blij met de Alfa.

Gemiddeld
10

W a g m Zervaas uit Rijswijk op 10-01-2020

Top

Zeer voorkomend en vriendelijk. Uitstekende service . Sinds dat Ik Skoda rijd ,is dat thuis komen .Dank

Gemiddeld
10

Rick uit Van Den berg op 06-01-2020

Snel en vakkundig

We zijn snel geholpen met de aanschaf van onze nieuwe auto Er werd voldoende informatie verschaft. We zijn erg tevreden

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Ine uit Venray op 06-01-2020

Nette en snelle afhandeling.

Goed ontvangen met een kop koffie. Na een proefrit onderhandeld over de prijs en een paar dagen later stond de nieuwe auto voor ons klaar. Monteur zag nog wat stickerresten op de ruit en maakte dit nog netjes schoon.

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Rob uit Driebergen op 06-01-2020

Open en eerlijke garage. Goede ervaringen mee.

Volvo V70 aangeschaft. De inruil voor mijn oude V70 vond ik te laag maar als je er van uit gaat dat de garage ook moet verdienen en onkosten heeft was het een fair bod. Koffie kwaliteit vond ik minder maar dat mocht de pret niet drukken. Garage schakelt snel en hanteert transparante communicatie. Fijne garage dus.

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
9

Geert uit Den Haag op 24-12-2019

jammer

Op maandag rond vijf uur is mijn vrouw wezen informeren naar een Mitchubitchi Outlander. Ze vroeg zich af of ze een proefrit kon maken. Van de verkoper kreeg ze chagerijnig te horen dat ze dat nooit deden. De auto's zouden prima zijn en daarom een proefrit niet nodig. Ik kreeg de verkoper (eigenaar) aan de lijn maar die kapte gelijk af en vertelde mij, meneer, wij doen niet aan proefritten, tot ziens. Mijn vrouw keek nog even naar de auto, de verkoper kwam weer aanlopen: mevrouw zei hij, u hoeft hier niet meer naar te kijken want ik er al een koper voor.. Nu vraag ik mij af: zou je als particulier een tweedehands auto kopen als je er niet in gereden hebt? Vanmiddag ben ik zelf wezen kijken: binnen tien minuten stond de auto buiten en ben ik een proefrit gaan maken. Voor mij nu volkomen een raadsel waarom mijn vrouw zo behandeld is gisteren. Jammer dus, gemiste kans voor dit bedrijf en een uiterst ontevreden klant rijker! Proficiat, uw bedrijf herken ik niet in de tekst die u op uw website opgeeft.

Gemiddeld
1
Service
1
Deskundigheid
1
Prijs/Kwaliteit
0

MJ Dreesens uit Den Haag op 18-12-2019

Aankoop en inlevering van een auto.

Geholpen door Ron, Warm ontvangst en goede uitleg over het voertuig en aflopende procedure. Een goed bod voor mijn voertuig wat ik inleverde. Daarnaast wordt alles netjes uitgelegd. Geen haast in de verkoop en geen drang om meer te verkopen. De keuze van de koper wordt gerespecteerd. Dus geen verkoop praatjes. Ongevraagd wordt er spontaan een paar dagen later opgebeld of alles naar wens is, of er vragen waren. Dit noem ik nou klantgericht werken dan wel de klant behandelen als koning. Zoals het hoort. Een oprecht gegeven waardering voor Duindam Vakgarage. Een garage waar je wordt gerespecteerd en waar de klant als koning wordt behandeld. Dank namens mij aan Ron voor de behandeling en afhandeling van de aangekochte en ingeruilde auto.

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

charlotte uit DenHaag op 12-12-2019

Deskundig en klantvriendelijk familiebedrijf.

Prettig, vlot en deskundig geholpen door Ron Duindam aan een aantrekkelijke ocassion.

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
8

Fleur uit Leidschendam-Voorburg op 11-12-2019

Fijne, betrokken en betrouwbare dealer

Onlangs waren wij op zoek naar een andere auto en zodoende zijn wij bij Vakgarage Duindam terecht gekomen, waar wij gedegen zijn geholpen. De persoonlijke betrokkenheid door de heer Duindam zelf, de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het team, de goede service en de klantbenadering om een duurzame relatie op te bouwen en dus om kwaliteit en een betrouwbaar product te leveren, maakten dat wij tot de aankoop van de andere auto over zijn gegaan en nu ook de auto bij Vakgarage Duindam in onderhoud houden.

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Mark Franken uit Zoetermeer op 27-11-2019

Zeer tevreden

Ik heb een mooie auto bij Duindam gekocht, de service was zeer goed en kosten nog moeite zijn bespaard bij het afleveren van de auto. Mijn (nieuwe) occasion rijdt erg fijn en wanneer ik vragen of advies nodig heb staan ze altijd klaar.

Gemiddeld
9
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

R. Evers uit Hellevoetsluis op 11-11-2019

Zeer betrouwbare autobedrijf

Autobedrijf Duindam is een top bedrijf, met een prima service, vriendelijke mensen met aandacht voor de klant.

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Chandrani perera uit Denhaag op 18-10-2019

Goed

Goed

Gemiddeld
7
Service
6
Deskundigheid
6
Prijs/Kwaliteit
7

Dick M. uit Berkel en Rodenrijs op 16-10-2019

goed

vriendelijk, heldere uitleg, goede communicatie, goede technisch en praktische informatie.

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Jeffrey uit Ijmuiden op 10-10-2019

Zeer goed!

Ik heb een auto aangeschaft bij Duindam. Ben zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid.

Gemiddeld
8
Service
7
Deskundigheid
7
Prijs/Kwaliteit
8

Loes uit Delft op 21-09-2019

Persoonlijke en zeer goede service

Zowel bij het onderhoud als bij de aankoop van een auto is men zeer vriendelijk en klantgericht. Er wordt meegedacht om tot de beste oplossing te komen. De persoonlijke benadering is prettig en er wordt helder terug gekoppeld over de stand van zaken.

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9