Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Familie Vrolijk uit Den Haag op 19-09-2019

In 1 woord ipv 1 zin: GEWELDIG!!!

Wij voelden ons echt op ons gemak en het voelde echt vertrouwd! Hij neemt ook echt de tijd voor je en neemt je ook serieus.. Vriendelijk en goede service! Wij zijn blij met onze nieuwe auto!!

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Pascal uit Barendrecht op 13-09-2019

Prima begeleiding en service

Bij aankomst ben ik goed geholpen en is mij alles duidelijk uitgelegd wat betreft de aankoop van de Mitsubishi Outlander PHEV. Ondanks wat laatste puntjes om nog af te handelen ben ik erg tevreden met deze vakgarage!

Gemiddeld
9
Service
8
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
9

Tijs uit Schiedam op 22-08-2019

Open en fijne garage

Of het nou gaat om aankoop of onderhoud. De hulp is altijd in orde. Een plek waar ik al jaren kom en zal blijven komen.

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Nico uit Den Haag op 20-08-2019

Skoda Duindam is een "warm bad" van persoonlijke benadering, deskundig advies en service.

Ondertussen al toe aan mijn vierde auto bij Skoda Duindam. Binnenlopen voor een praatje en informatie, waarna Duindam altijd met een goed persoonlijk advies komt. En altijd het gevoel hebben er met een goede deal weer weg te gaan. Ze denken met je mee en doen ook net even "dat extra stapje". Skoda is veel waar voor je geld en Skoda Duindam versterkt dat gevoel, zonder opdringerig te zijn. Topdealer.

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Astrid uit Voorburg op 20-08-2019

Altijd super goed geholpen, met goed advies en Duindam denkt altijd mee!

We komen al jaren bij Duindam en niet voor niks. We worden altijd goed geholpen, krijgen advies op maat en ze denken altijd met ons, de klant, mee. Verder zijn we fan van Skoda dus dat maakt de ervaring bij Duindam top! We hebben dan ook net een nieuwe auto bij hen aangeschaft.

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

L. F. uit Den Haag op 16-08-2019

Prima voorlichting

Na het bekijken van de website zijn we langsgeweest om ons verder te laten voorlichten. We kregen prima informatie, en verder was ons contact vrijbljvend. Pas weken daarna hebben we de beslissing genomen.

Gemiddeld
10
Service
0
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
8

Claudia uit Nootdorp op 19-07-2019

Super

Een geweldige garage met hele goede service. Koop hier altijd mijn auto's omdat je super geholpen wordt. Werkplaats ook top. En keurig en vriendelijk personeel.

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Marco uit Breda op 11-07-2019

Prima

Prima bedrijf met vriendelijke mensen.

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
6

Birgit Koster uit Den haag op 27-06-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Goede helder advies met een authentieke manier van verkopen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

lens uit hillegom op 25-05-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

heel vriendelijk bedrijf. heel meelevend. zeer aan te raden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Jan Willem De Voogt uit Leiderdorp op 25-05-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
8

Diana van Kranenburg uit GELDERMALSEN op 18-05-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Snel en duidelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gemiddeld
7
Service
7
Deskundigheid
7
Prijs/Kwaliteit
7

Martijn van Zonneveld uit Rotterdam op 17-05-2019

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Vakgarage Duindam is een zeer klantvriendelijke bedrijf. Nadat ik tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe auto van het kastje naar de muur werd gestuurd bij de grote dealers, vond ik bij Duindam de auto van mijn keuze. Ontvangst, informatievoorziening, snelheid van aflevering en service achteraf waren uitstekend. De komende jaren zal ik mijn onderhoud daarom zeker bij deze garage laten uitvoeren!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Caroline van der Zalm uit Voorburg op 30-04-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Skoda

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
7

jan maasland uit den haag op 23-04-2019

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Mitsubishi Outlander Goed advies, fijne service. Je merkt dat je met vakmensen te maken hebt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Lucie Nelissen uit Den Haag op 23-04-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Opel Agila: Precies wat ik zocht hier gevonden. Jammer dat ik geen 11 kan geven, want ik ben meer dan tevreden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

F.C.W. Koster uit Rijswijk op 22-04-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Zoals ik al jaren gewend ben is, bij de laatste aanschaf van mijn auto, het is de 4e al, kan ik niets anders zeggen dat ik voortreffelijk geholpen ben en wordt. of het nu gaat om inruil en aankoop, onderhoud, schadeafhandeling of service. Tevens vindt ik de sfeer zeer goed, zou eigenlijk kunnen zeggen ouwe jongens krentenbrood. je kan altijd binnen lopen met vragen en uitdagingen en een luisterend oor en oplossing is er altijd, of je nu aan de servicebalie of bij een leidinggevende komt. Ga voor al zo door. het is nu een vakgarage maar men is er vergeten TOP voor te zetten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Fred Meinders uit Leiderdorp op 20-04-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Gebruikte auto gekocht. Onze ervaring met Ron Duindam is. Service en klantvriendelijkheid staan bij Ron Duindam hoog in het vaandel. Frisse zaak met mooie uitstraling, worden goed te word gestaan en afspraken worden snel nagekomen. Onder andere per e-mail of per telefoon. Het bestaat nog, een autobedrijf waar je welkom bent. Een vakgarage die betrouwbaar genoemd mag worden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Raymond de Haas uit Den Haag op 15-04-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Mercedes GLA 200 Leuk bedrijf om je auto te kopen. Nemen alle tijd en verlenen goede service. Ook na het aanschaffen van de auto nemen ze regelmatig contact op om te vragen of alles nog naar wens is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Remy Blom uit Den Haag op 12-04-2019

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Plezierig en vakkundig advies. Meedenkend in mijn wensen en ook nog in het afhandelen en overnemen van mijn oude auto die economisch total los was. Zelfs opgehaald op locatie bij de dealer waar deze stond een een marktconform voorstel gedaan waar ik erg tevreden mee was na wat er nog over was van mijn oude auto. Zeker een aanrader voor consumenten die net als ik wat wantrouwig zijn bij autodealer, maar deze dealer mag zich met recht een vakgarage noemen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Marjos Triepels uit Noordwijk op 10-04-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Op zoek naar een goede tweede hands auto kwam ik via internet terecht bij garage Duindam. Ik werd vriendelijk geholpen en duidelijke informatie

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
9

Harold Sukhrie uit Den haag op 07-04-2019

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

conny Toet uit rijswijk op 02-04-2019

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

mazda 3

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Jos uit Kerkrade op 01-04-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Mijn ervaringen zijn erg goed met deze vakgarage. Vanuit zuid Limburg gekomen om een bijzondere Kia te kopen. Leuke ontvangst en goede afhandeling van het hele verkoop proces.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Peter Schleicher uit Den Haag op 01-04-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ik kwam informatief kijken voor een gebruikt, goed betrouwbaar autootje. Er was er net een binnen gekomen die op dat moment gepoetst werd (bij de lage prijs inbegrepen). Omdat de auto inderdaad voldeed aan de beloofde kwaliteit werd op een zeer nette en vriendelijke manier de koop gesloten. Ik had het gevoel dat ik als klant zeer gewaardeerd werd ongeacht dat het om een goedkoop autootje ging. Ik heb de auto nu 2 dagen en ben er zeer gelukkig mee. Wanneer ik in de toekomst een auto nodig heb ga ik als eerste bij dit bedrijf kijken. Naast de klantvriendelijkheid zag ik dat de voorraad auto's ook zeer uitgebreid is. Echt een aanrader voor iedereen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10