Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Jeroen uit Spijkenisse op 26-03-2020

Uitstekende service

Ik ben naar alle tevredenheid geholpen en ben heel erg blij met mijn aankoop. Ik beveel deze garage zeker aan!

Gemiddeld
10

Kelly uit Den haag op 24-03-2020

Zeer professioneel, klantvriendelijk autobedrijf!

Wij zijn deze maand al heel wat autobedrijven afgegaan, en wij vonden het erg moeilijk om een keus te maken, wat je nou wel en niet kan vertrouwen. Totdat wij bij autobedrijf Duindam terecht kwamen. Toen was het voor ons meteen duidelijk dat wij hier een auto gingen halen. Wij hebben een Skoda Octavia occasion uit 2008 gekocht en zijn hier erg tevreden mee en zijn met een zeer goed gevoel weggegaan. Er is een ruim en variërend aanbod in occasions met goed onderhouden auto’s. Ron Duindam is recht door zee, geen poespas en je weet wat je aan ze hebt. Dankjewel!

Gemiddeld
9

Luuk van Riel uit 'S-GRAVENHAGE op 23-03-2020

slecht en onbeschoft

Samen met mijn vriendin kwam ik op 17 maart toevallig langs bij Duindam auto's. Omdat wij op zoek waren naar een tweedehands Volkswagen UP en Duindam een Volkswagen dealer is zijn we naar binnen gelopen. Na vriendelijke ontvangst door een van de medewerkers aan de balie die ons uitlegde dat hij geen UP had maar wel de vergelijkbare SEAT Mi werd de "verkoper" er bijgeroepen. Deze verbaasde ons omdat wij GEEN proefrit mochten maken, letterlijk zei de man: dat kan pas als alles rond de verkoop geregeld is. Bij een tweedehands auto vind ik dit toch een vreemde constructie. Verder gaf hij nog een sneer naar de garage op de Neherkade waar we eerder geweest waren en gaf hij aan dat Duindam eigenlijk geen "kleine modellen meer doet". Overigens mag je op de Neherkade WEL een proefrit maken en word je vriendelijker te woord gestaan. Samen gevat: alhoewel we erg geïnteresseerd waren in de aanwezige SEAT en wij deze zonder financiering konden betalen hebben we zonder auto het pand moeten verlaten.

Gemiddeld
2

Melvin uit Den Haag op 05-03-2020

Perfecte service en klantvriendelijk

Autobedrijf Duindam biedt perfecte service en is klantvriendelijk.

Gemiddeld
10

Leonie uit Den Haag op 05-03-2020

Klantvriendelijk en toegankelijk bedrijf!

Een auto kopen; helemaal alleen en voor mijzelf... ik vond het doodeng! Door veel informatie en geduld van Ron heb ik weloverwogen een keuze gemaakt. Geen moment spijt gehad en hij rijdt heerlijk. Tijdens de vakantie wat kleine puntjes ontdekt en die zijn allemaal opgelost vallende onder de garantie die zij bieden! Ik ben en blijf trouwe klant.

Gemiddeld
9

Paul uit Alkmaar op 04-03-2020

Prima geholpen, nette zaak.

Gisteren helemaal vanuit Alkmaar naar Den Haag gereden om een auto te bezichtigen. Ontvangst was netjes en de koffie was heerlijk. Samen met Ron de details doorgenomen en vrij vlot de deal rond gemaakt. Algehele indruk van het bedrijf is goed. Nette showroom, professionele receptie en heel veel voorraad om uit te kiezen. Ik ben als tevreden klant huiswaarts gegaan in mijn nieuwe aanwinst. Ron, bedankt en wellicht tot ziens.

Gemiddeld
10

Dirk uit Den Haag op 27-02-2020

Vertrouwen en eerlijkheid

Ik heb onlangs een mooie Mitsubishi outlander gekocht bij Duindam. Ik ben erg prettig geholpen en geadviseerd. Er is volledige info gegeven en openheid over de soort auto de historie etc.

Gemiddeld
10

Thijs Nielen uit Den Haag op 23-02-2020

Zeer goede ervaring; vakkundig, bereikbaar en behulpzaam

Bij Autobedrijf Duindam hebben we altijd goed en eerlijk advies gekregen. Het onderhoud is snel en de communicatie altijd dik in orde. Bij de inruil van onze auto voor twee nieuwe occassions, merkte we bij Ron Duindam uitgebreidde en allround kennis van zaken; over autotechniek, financieringsmogelijkheden en zelfs op het gebied van auto-belastingzaken. Bedankt!

Gemiddeld
8

Ineke uit Czerniawski op 17-02-2020

Service als vanouds!

Prachtige auto's worden hier verkocht en deze mensen hebben er echt verstand van. Klantvriendelijkheid en goede uitleg al direct bij het 1e telefoontje hier naar toe. Hierdoor heb ik vertrouwen gekregen in het bedrijf en besloten de wagen te gaan bekijken waar ik voor belde. Ook tijdens het bezichtigen alle uitleg gekregen. Goede afspraken gemaakt en netjes alles nagekomen. Het is erg prettig om te merken dat zij verstand hebben van hetgeen wat zij verkopen. Ook ziet de showroom er super netjes uit en is er goed voor ons en de kinderen gezorgd tijdens de afhandelingen. Zelfs nog een belletje van hen om te vragen hoe de wagen bevalt en of zij ons nog ergens mee kunnen helpen! Geweldig!

Gemiddeld
10

Amier uit S gravenhage op 03-02-2020

goeie service en nazorg

vriendelijk, goeie uitleg en een snelle levering en service

Gemiddeld
10

Peter uit Den Hoorn op 03-02-2020

Een top bedrijf met volle aandacht voor de klant; niets is teveel

Een bedrijf waar je al je vragen kunt stellen, waar ze de tijd voor je nemen en alles net zolang uitleggen totdat je het snapt. Eerlijke informatie. Gastvrij en te gelijker tijd klantgericht en snel. Waar maak je het mee dat je om 10.00 uur een auto koopt en dat je er dezelfde middag al in rijdt? Nou bij Vakgarage Duindam dus. En als het nodig is trekken ze zo een monteur uit de werkplaats om een en ander uit te leggen. Fantastisch.

Gemiddeld
10

arie uit den haag op 29-01-2020

Zeer tevreden met de ondersteuning bij aanschaf van een hybride auto

Ik ben zeer tevreden over het advies door Autobedrijf Duindam bij de aanschaf van een hybride volvo v60. Men nam zelfs de moeite om, op mijn verzoek, met mij mee te rijden bij de proefrit om eigenschappen van de auto toe te lichten. Ook de opvolging na de verkoop en ingebruikname van de auto en de sympathieke klantbenadering zijn noemenswaardig. Aanrader.

Gemiddeld
10

Iwan De Vente uit Olst op 25-01-2020

Kennis en vriendelijkheid.

Ron weet goed wat je als klant wilt en nodig hebt.

Gemiddeld
9

R. uit IJsselstein op 23-01-2020

Zeer vriendelijke en professionele service

Een gastvrije garage waar men verstand van zaken heeft.

Gemiddeld
8

Roel uit Westeremden op 21-01-2020

Wij zijn zorgvuldig en op prettige wijze voorgelicht en geholpen bij de aankoop van onze auto.

Persoonlijk en zakelijk op aangename wijze geholpen. Er werd niets opgedrongen.

Gemiddeld
10

Frank uit Heenvliet op 20-01-2020

Duindam staat voor kwaliteit met een top service

De know How binnen Duindam kent geen grenzen zo ook met service en klantgerichtheid. Zelf ervaren hoe een klant die de verkeerde keuze heeft gemaakt een top gevoel bij Duindam kam krijgen door doortastend handelen d.m.v. een goede deal aan te bieden en de auto om te ruilen. TOP!!!

Gemiddeld
10

sandra uit vlaardingen op 14-01-2020

No nonsense autobedrijf

Goed geholpen. Geen opdringerige verkooppraatjes. Uiteindelijk een leuke Citigo aangeschaft. Afhandeling en nazorg is prima.

Gemiddeld
8

Diego uit Westknollendam op 13-01-2020

Uitstekend

Ik heb een alfa romeo giulietta hier gekocht. Uitstekende service. Ron was heel vriendelijk en kon mij altijd te woord staan. Ik ben nog steeds hartstikke blij met de Alfa.

Gemiddeld
10

W a g m Zervaas uit Rijswijk op 10-01-2020

Top

Zeer voorkomend en vriendelijk. Uitstekende service . Sinds dat Ik Skoda rijd ,is dat thuis komen .Dank

Gemiddeld
10

Rick uit Van Den berg op 06-01-2020

Snel en vakkundig

We zijn snel geholpen met de aanschaf van onze nieuwe auto Er werd voldoende informatie verschaft. We zijn erg tevreden

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Ine uit Venray op 06-01-2020

Nette en snelle afhandeling.

Goed ontvangen met een kop koffie. Na een proefrit onderhandeld over de prijs en een paar dagen later stond de nieuwe auto voor ons klaar. Monteur zag nog wat stickerresten op de ruit en maakte dit nog netjes schoon.

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Rob uit Driebergen op 06-01-2020

Open en eerlijke garage. Goede ervaringen mee.

Volvo V70 aangeschaft. De inruil voor mijn oude V70 vond ik te laag maar als je er van uit gaat dat de garage ook moet verdienen en onkosten heeft was het een fair bod. Koffie kwaliteit vond ik minder maar dat mocht de pret niet drukken. Garage schakelt snel en hanteert transparante communicatie. Fijne garage dus.

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
9

Geert uit Den Haag op 24-12-2019

jammer

Op maandag rond vijf uur is mijn vrouw wezen informeren naar een Mitchubitchi Outlander. Ze vroeg zich af of ze een proefrit kon maken. Van de verkoper kreeg ze chagerijnig te horen dat ze dat nooit deden. De auto's zouden prima zijn en daarom een proefrit niet nodig. Ik kreeg de verkoper (eigenaar) aan de lijn maar die kapte gelijk af en vertelde mij, meneer, wij doen niet aan proefritten, tot ziens. Mijn vrouw keek nog even naar de auto, de verkoper kwam weer aanlopen: mevrouw zei hij, u hoeft hier niet meer naar te kijken want ik er al een koper voor.. Nu vraag ik mij af: zou je als particulier een tweedehands auto kopen als je er niet in gereden hebt? Vanmiddag ben ik zelf wezen kijken: binnen tien minuten stond de auto buiten en ben ik een proefrit gaan maken. Voor mij nu volkomen een raadsel waarom mijn vrouw zo behandeld is gisteren. Jammer dus, gemiste kans voor dit bedrijf en een uiterst ontevreden klant rijker! Proficiat, uw bedrijf herken ik niet in de tekst die u op uw website opgeeft.

Gemiddeld
1
Service
1
Deskundigheid
1
Prijs/Kwaliteit
0

MJ Dreesens uit Den Haag op 18-12-2019

Aankoop en inlevering van een auto.

Geholpen door Ron, Warm ontvangst en goede uitleg over het voertuig en aflopende procedure. Een goed bod voor mijn voertuig wat ik inleverde. Daarnaast wordt alles netjes uitgelegd. Geen haast in de verkoop en geen drang om meer te verkopen. De keuze van de koper wordt gerespecteerd. Dus geen verkoop praatjes. Ongevraagd wordt er spontaan een paar dagen later opgebeld of alles naar wens is, of er vragen waren. Dit noem ik nou klantgericht werken dan wel de klant behandelen als koning. Zoals het hoort. Een oprecht gegeven waardering voor Duindam Vakgarage. Een garage waar je wordt gerespecteerd en waar de klant als koning wordt behandeld. Dank namens mij aan Ron voor de behandeling en afhandeling van de aangekochte en ingeruilde auto.

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

charlotte uit DenHaag op 12-12-2019

Deskundig en klantvriendelijk familiebedrijf.

Prettig, vlot en deskundig geholpen door Ron Duindam aan een aantrekkelijke ocassion.

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
8