Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Sharmila Mohabier uit Den Haag op 28-02-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Seat Exeo tsi

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Frank Schouten uit Wassenaar op 15-02-2019

Reden bezoek: Andere reden

Ik heb in december 2018 een Chevrolet Volt gekocht bij Vakgarage Duindam. Een familiebedrijf die erg klant- en servicegericht is. Er is heel veel bespreekbaar, waaronder kosteloos herstel van bumper-/parkeerschade etc. bij aankoop. Prettig contact, alles is bespreekbaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Maarten Lemmers uit Assendelft op 14-02-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Bijzonder vriendelijk en deskundig personeel, je maakt niet vaak mee dat op eigen iniatief een stap extra gezet wordt. Dat onderscheidt deze garage van de vele anderen waar ik tot nu toe ervaring mee heb.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Marc Albrecht uit Rijswijk op 11-02-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

We hebben net een andere auto gekocht. We hadden een Skoda Fabia Combi en die hebben we ingeruild tegen een gebruikte Mitsubishi Outlander PHEV. Prima uitleg gehad over de niuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
9

Rob Meijer uit Den Haag op 09-01-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Skoda Octavia 1.4 Daarvoor Octavia, Superb, Fabia Gedurende alle jaren en auto’s alleen maar goede ervaring met Duindam. Familieleden komen inmiddels ook voor onderhoud bij Duindam.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Seyhan Demirel uit Den Haag op 21-11-2018

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Echt een slechte ervaring nooit meer naar deze dealer. Zonde van je geld/tijd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Gemiddeld
1
Service
1
Deskundigheid
1
Prijs/Kwaliteit
1

Peter Geelhoed uit Capelle aan den IJssel op 06-11-2018

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Skoda

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
0

Jacques Hofman uit Voorburg op 01-11-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Mitsubishi Outlander PHEV, aanschafdatum 31/10/2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
9

Arie Verheul uit Moerkapelle op 27-10-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Een mooie tweedehands auto gekocht. Erg vriendelijk geholpen. Overschrijven en inruilen van vorige auto ging soepel. Een klein probleempje in de eerste week wat netjes opgelost is.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Martijn Madlener uit Brielle op 23-10-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Professionele vakgarage met uitstekende vakmensen. Al 2 auto's aangeschaft hier, omdat we zeer respectabel geholpen worden. Ook de after sales is uitstekend, want door papieren misverstand word er nu alsnog PDC ingebouwd! Betrouwbaar en vriendelijk en oplossing gericht. Volgende keer weer dus!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

willem wenkenbach uit rijswijk op 17-10-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Dit bedrijf is ervoor zijn klant. Niks is teveel voor de mannen van Duindam. Zeer klant gericht bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Marie Jose Kruijsen uit Rijswijk Z-H op 16-10-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Aanschaf gebruikte auto. Ik rij al jaren met plezier Skoda Fabia diesel die in onderhoud is bij deze dealer. Ben overgestapt op een Seat Ibiza benzine-auto omdat de wegenbelasting voor de diesels de pan uitrijzen. De Seat rijdt als een zonnetje. Klantvriendelijk bedrijf, goede adviezen en zeer betrouwbaar. Een aanrader! Zowel voor de auto als mijzelf voelt het als thuiskomen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Rin Partoredjo uit DEN HAAG op 08-10-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Heel prettig, vriendelijk te woord gestaan en men staat klaar voor een babbeltje. Kortom, Directeur en verkoper heeft alle tijd voor je. Opm.: Voor deskundigheid en Service nog geen mening omdat ik mijn auto pas 5 dagen heb en nog geen gebruik maak van de Service afdeling. P.Partoredjo

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
0
Deskundigheid
0
Prijs/Kwaliteit
8

Renee van de Rol uit Achterveld op 04-10-2018

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Ron Fritsma uit Almelo op 03-10-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Opel Ampera 2012. Zeer plezierige begeleiding bij onze zoektocht naar een andere auto. Er werd alle tijd genomen om ons tot een goede keuze te laten komen. Heldere afspraken die allemaal correct en meteen zijn nagekomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Tineke van de Water uit Bergen op Zoom op 30-09-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Professioneel, zeer klantvriendelijk en deskundig. Ze krijgen van mij een dikke vette 10.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Tineke van de Water uit Bergen op Zoom op 22-09-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Professioneel, zeer klantvriendelijk en deskundig. Ze krijgen van mij een dikke vette 10.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Cees de Rijk uit \'s Gravenhage op 15-09-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Mijn ervaringen met Vakgarage Duindam zijn alleen positief. Zeer klantvriendelijk en deskundig personeel zowel in de werkplaats als bij de verkoop. Ik ben klant sinds de oprichting 20 jaar geleden en hoop dat ik nog lang klant zal blijven. Ik heb sinds kort een Audi gekocht na jaren lang Skoda naar volle tevredenheid te hebben gereden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Sekha Manoe uit Almere op 04-09-2018

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Zeer onbetrouwbare bedrijf. Nog nooit zoiets meegemaakt. Niet willen verkopen en komen met *** smoes. Terwijl de deal op papier al rond was en er reeds een aanbetaling was gedaan. Ik raad dit bedrijf niet aan. Geen zekerheid.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Gemiddeld
1
Service
1
Deskundigheid
1
Prijs/Kwaliteit
1

Kees van Houten uit Lelystad op 23-08-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Sympathiek, luisterend, adviserend, zoekend naar de match tussen vraag een aanbod, meedenkend, Hier is de klant werkelijk de koning!! Het was de reis van Lelystad naar den Haag meer dan waard

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Mark Claassen uit Heeze op 14-08-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Aantal weken geleden heb ik hier een Audi A4 gekocht, die ik via een autosite vond. Meteen gebeld en zeer prettig te woord gestaan door de eigenaar dhr. Ron Duindam. Deze dacht goed mee, aangezien ik niet uit de buurt van Den Haag kom. Eerlijke uitleg over de auto in een prettige sfeer. Overeenstemming bereikt over de prijs en de administratieve afhandeling was zo gebeurd. Aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Bert Den Uijl uit Nieuwerkerk ad Ijssel op 04-08-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Aanschaf Volvo V60 uit 2014

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
0
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Rob Nijkerk uit Voorschoten op 28-07-2018

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Bedrijf is gewend zichzelf goede reviews te geven (als je goed gaat kijken, beoordelingen uit Enkhuizen, Vlissingen, Nijmegen, Groningen, etc? die gaan hun auto in Den Haag servicen? Veel van de 10-en hebben geen beschrijving van de ervaring.) Mogen zich sinds kort ook geen officiële Skoda dealer meer noemen, vind ik ook niet zo gek).

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Reactie van: Autobedrijf Duindam Bedankt voor uw reactie, Deze komen inderdaad in den Haag voor service. Gezien er in de buurt grote bedrijven als KPN, Siemens en bijvoorbeeld T-Mobile gevestigd zitten. Het gaat hier dan ook vaak om lease auto`s waaraan wij onderhoud en of reparaties hebben uitgevoerd. Dit heeft dus niets te maken met ons zelf goede reviews te geven. Dan geeft u ook nog aan dat wij ons geen SKODA dealer meer mogen noemen, Ook deze info klopt niet helemaal! Wij hebben de keuze gemaakt onze service uit te breiden met SKODA, VW en SEAT als erkend via de importeurs. Hierbij nodig ik u dan ook graag uit om vanuit hier de klanten welke volgens u te ver weg zijn te benaderen en te vragen naar hun ervaringen. Daarna kunt u dan een rectificatie geven over het geen wat u hier benoemd. Hiervoor kunt u contact opnemen met: Patrick Duindam op 070-3193812
Gemiddeld
1
Service
1
Deskundigheid
1
Prijs/Kwaliteit
1

Paul Van delft uit Den haag op 12-07-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Erg vriendelijk, meedenkend, servicegericht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

emile reuhl uit nijmegen op 17-06-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

niet terugbellen ondanks 3 verzoeken, gedane toezeggingen niet nakomen en mistige verhaaltjes over het ontbreken van onderhoudsboekjes en handleiding van de gekochte auto. Dat zijn helaas mijn ervaringen met dit bedrijf.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gemiddeld
7
Service
5
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
7