Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

willem wenkenbach uit rijswijk op 17-10-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Dit bedrijf is ervoor zijn klant. Niks is teveel voor de mannen van Duindam. Zeer klant gericht bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Marie Jose Kruijsen uit Rijswijk Z-H op 16-10-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Aanschaf gebruikte auto. Ik rij al jaren met plezier Skoda Fabia diesel die in onderhoud is bij deze dealer. Ben overgestapt op een Seat Ibiza benzine-auto omdat de wegenbelasting voor de diesels de pan uitrijzen. De Seat rijdt als een zonnetje. Klantvriendelijk bedrijf, goede adviezen en zeer betrouwbaar. Een aanrader! Zowel voor de auto als mijzelf voelt het als thuiskomen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Rin Partoredjo uit DEN HAAG op 08-10-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Heel prettig, vriendelijk te woord gestaan en men staat klaar voor een babbeltje. Kortom, Directeur en verkoper heeft alle tijd voor je. Opm.: Voor deskundigheid en Service nog geen mening omdat ik mijn auto pas 5 dagen heb en nog geen gebruik maak van de Service afdeling. P.Partoredjo

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
0
Deskundigheid
0
Prijs/Kwaliteit
8

Renee van de Rol uit Achterveld op 04-10-2018

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Ron Fritsma uit Almelo op 03-10-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Opel Ampera 2012. Zeer plezierige begeleiding bij onze zoektocht naar een andere auto. Er werd alle tijd genomen om ons tot een goede keuze te laten komen. Heldere afspraken die allemaal correct en meteen zijn nagekomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Tineke van de Water uit Bergen op Zoom op 30-09-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Professioneel, zeer klantvriendelijk en deskundig. Ze krijgen van mij een dikke vette 10.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Tineke van de Water uit Bergen op Zoom op 22-09-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Professioneel, zeer klantvriendelijk en deskundig. Ze krijgen van mij een dikke vette 10.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Cees de Rijk uit \'s Gravenhage op 15-09-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Mijn ervaringen met Vakgarage Duindam zijn alleen positief. Zeer klantvriendelijk en deskundig personeel zowel in de werkplaats als bij de verkoop. Ik ben klant sinds de oprichting 20 jaar geleden en hoop dat ik nog lang klant zal blijven. Ik heb sinds kort een Audi gekocht na jaren lang Skoda naar volle tevredenheid te hebben gereden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Sekha Manoe uit Almere op 04-09-2018

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Zeer onbetrouwbare bedrijf. Nog nooit zoiets meegemaakt. Niet willen verkopen en komen met *** smoes. Terwijl de deal op papier al rond was en er reeds een aanbetaling was gedaan. Ik raad dit bedrijf niet aan. Geen zekerheid.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Gemiddeld
1
Service
1
Deskundigheid
1
Prijs/Kwaliteit
1

Kees van Houten uit Lelystad op 23-08-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Sympathiek, luisterend, adviserend, zoekend naar de match tussen vraag een aanbod, meedenkend, Hier is de klant werkelijk de koning!! Het was de reis van Lelystad naar den Haag meer dan waard

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Mark Claassen uit Heeze op 14-08-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Aantal weken geleden heb ik hier een Audi A4 gekocht, die ik via een autosite vond. Meteen gebeld en zeer prettig te woord gestaan door de eigenaar dhr. Ron Duindam. Deze dacht goed mee, aangezien ik niet uit de buurt van Den Haag kom. Eerlijke uitleg over de auto in een prettige sfeer. Overeenstemming bereikt over de prijs en de administratieve afhandeling was zo gebeurd. Aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Bert Den Uijl uit Nieuwerkerk ad Ijssel op 04-08-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Aanschaf Volvo V60 uit 2014

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
0
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Rob Nijkerk uit Voorschoten op 28-07-2018

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Bedrijf is gewend zichzelf goede reviews te geven (als je goed gaat kijken, beoordelingen uit Enkhuizen, Vlissingen, Nijmegen, Groningen, etc? die gaan hun auto in Den Haag servicen? Veel van de 10-en hebben geen beschrijving van de ervaring.) Mogen zich sinds kort ook geen officiële Skoda dealer meer noemen, vind ik ook niet zo gek).

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Reactie van: Autobedrijf Duindam Bedankt voor uw reactie, Deze komen inderdaad in den Haag voor service. Gezien er in de buurt grote bedrijven als KPN, Siemens en bijvoorbeeld T-Mobile gevestigd zitten. Het gaat hier dan ook vaak om lease auto`s waaraan wij onderhoud en of reparaties hebben uitgevoerd. Dit heeft dus niets te maken met ons zelf goede reviews te geven. Dan geeft u ook nog aan dat wij ons geen SKODA dealer meer mogen noemen, Ook deze info klopt niet helemaal! Wij hebben de keuze gemaakt onze service uit te breiden met SKODA, VW en SEAT als erkend via de importeurs. Hierbij nodig ik u dan ook graag uit om vanuit hier de klanten welke volgens u te ver weg zijn te benaderen en te vragen naar hun ervaringen. Daarna kunt u dan een rectificatie geven over het geen wat u hier benoemd. Hiervoor kunt u contact opnemen met: Patrick Duindam op 070-3193812
Gemiddeld
1
Service
1
Deskundigheid
1
Prijs/Kwaliteit
1

Paul Van delft uit Den haag op 12-07-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Erg vriendelijk, meedenkend, servicegericht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

emile reuhl uit nijmegen op 17-06-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

niet terugbellen ondanks 3 verzoeken, gedane toezeggingen niet nakomen en mistige verhaaltjes over het ontbreken van onderhoudsboekjes en handleiding van de gekochte auto. Dat zijn helaas mijn ervaringen met dit bedrijf.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gemiddeld
7
Service
5
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
7

Mariska Dingemanse uit Vlissingen op 13-06-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Voor de 2e keer mijn auto bij Duindam gehaald. 7 jaar geleden de Skoda en deze nu ingeruild voor een KIA Rio. De koop was in 1,5 uur gesloten en geregeld. Ik kom uit Vlissingen maar vind de rit naar Den Haag voor het kopen van een nieuwe auto meer dan waard. Goede prijs, fijne service maar het allerbelangrijkste eerlijkheid.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
10

Berend Bakker uit Voorburg op 04-05-2018

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Voor mij geen ander autobedrijf dan Duindam. Altijd tijd voor een praatje, een lach en belangrijk: ze leveren ook prima kwaliteit.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

anoniem op 30-04-2018

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Skoda octavia Blij mee, maar ik ben nu wel mijn naafdopjes kwijt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
9

John de Niet uit \'s-Gravenhage op 24-04-2018

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Dirk Kamper uit Enkhuizen op 24-04-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Skoda Fabia 1.2 TSI

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

anoniem op 17-04-2018

Reden bezoek: Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Henk Wanders uit Den Haag op 11-04-2018

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Skoda Rapid

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
8

anoniem op 11-04-2018

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
0

Marianne Overbeeke uit Voorburg op 10-04-2018

Reden bezoek: Andere reden

Skoda Citigo

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
0
Prijs/Kwaliteit
10

anoniem op 10-04-2018

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9