Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Diana van Kranenburg uit GELDERMALSEN op 18-05-2019

Snel en duidelijk

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gemiddeld
7
Service
7
Deskundigheid
7
Prijs/Kwaliteit
7

Martijn van Zonneveld uit Rotterdam op 17-05-2019

Vakgarage Duindam is een zeer klantvriendelijke bedrijf. Nadat ik tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe auto van het kastje naar de muur werd gestuurd bij de grote dealers, vond ik bij Duindam de auto van mijn keuze. Ontvangst, informatievoorziening, snelheid van aflevering en service achteraf waren uitstekend. De komende jaren zal ik mijn onderhoud daarom zeker bij deze garage laten uitvoeren!

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Caroline van der Zalm uit Voorburg op 30-04-2019

Skoda

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
7

jan maasland uit den haag op 23-04-2019

Mitsubishi Outlander Goed advies, fijne service. Je merkt dat je met vakmensen te maken hebt.

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Lucie Nelissen uit Den Haag op 23-04-2019

Opel Agila: Precies wat ik zocht hier gevonden. Jammer dat ik geen 11 kan geven, want ik ben meer dan tevreden!

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

F.C.W. Koster uit Rijswijk op 22-04-2019

Zoals ik al jaren gewend ben is, bij de laatste aanschaf van mijn auto, het is de 4e al, kan ik niets anders zeggen dat ik voortreffelijk geholpen ben en wordt. of het nu gaat om inruil en aankoop, onderhoud, schadeafhandeling of service. Tevens vindt ik de sfeer zeer goed, zou eigenlijk kunnen zeggen ouwe jongens krentenbrood. je kan altijd binnen lopen met vragen en uitdagingen en een luisterend oor en oplossing is er altijd, of je nu aan de servicebalie of bij een leidinggevende komt. Ga voor al zo door. het is nu een vakgarage maar men is er vergeten TOP voor te zetten.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Fred Meinders uit Leiderdorp op 20-04-2019

Gebruikte auto gekocht. Onze ervaring met Ron Duindam is. Service en klantvriendelijkheid staan bij Ron Duindam hoog in het vaandel. Frisse zaak met mooie uitstraling, worden goed te word gestaan en afspraken worden snel nagekomen. Onder andere per e-mail of per telefoon. Het bestaat nog, een autobedrijf waar je welkom bent. Een vakgarage die betrouwbaar genoemd mag worden.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Raymond de Haas uit Den Haag op 15-04-2019

Mercedes GLA 200 Leuk bedrijf om je auto te kopen. Nemen alle tijd en verlenen goede service. Ook na het aanschaffen van de auto nemen ze regelmatig contact op om te vragen of alles nog naar wens is.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Remy Blom uit Den Haag op 12-04-2019

Plezierig en vakkundig advies. Meedenkend in mijn wensen en ook nog in het afhandelen en overnemen van mijn oude auto die economisch total los was. Zelfs opgehaald op locatie bij de dealer waar deze stond een een marktconform voorstel gedaan waar ik erg tevreden mee was na wat er nog over was van mijn oude auto. Zeker een aanrader voor consumenten die net als ik wat wantrouwig zijn bij autodealer, maar deze dealer mag zich met recht een vakgarage noemen.

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Marjos Triepels uit Noordwijk op 10-04-2019

Op zoek naar een goede tweede hands auto kwam ik via internet terecht bij garage Duindam. Ik werd vriendelijk geholpen en duidelijke informatie

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
9

Harold Sukhrie uit Den haag op 07-04-2019

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

conny Toet uit rijswijk op 02-04-2019

mazda 3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Jos uit Kerkrade op 01-04-2019

Mijn ervaringen zijn erg goed met deze vakgarage. Vanuit zuid Limburg gekomen om een bijzondere Kia te kopen. Leuke ontvangst en goede afhandeling van het hele verkoop proces.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Peter Schleicher uit Den Haag op 01-04-2019

Ik kwam informatief kijken voor een gebruikt, goed betrouwbaar autootje. Er was er net een binnen gekomen die op dat moment gepoetst werd (bij de lage prijs inbegrepen). Omdat de auto inderdaad voldeed aan de beloofde kwaliteit werd op een zeer nette en vriendelijke manier de koop gesloten. Ik had het gevoel dat ik als klant zeer gewaardeerd werd ongeacht dat het om een goedkoop autootje ging. Ik heb de auto nu 2 dagen en ben er zeer gelukkig mee. Wanneer ik in de toekomst een auto nodig heb ga ik als eerste bij dit bedrijf kijken. Naast de klantvriendelijkheid zag ik dat de voorraad auto's ook zeer uitgebreid is. Echt een aanrader voor iedereen.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Elvira Ruifrok uit Zoetermeer op 28-03-2019

Vorige week een 2ehands Skoda fabia gekocht. Hij was net binnen en stond nog niet eens op internet. We zijn er super blij mee en hij rijd ook heel erg lekker. We hadden hem al binnen een week!! Top service!! Bedankt mannen!!!

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Marco van der Voort uit ‘s-Gravenzande op 23-03-2019

Super goed Netjes en goed geholpen en meegedacht wat voor ons de slimste keuze zou zijn qua auto Kwamen kijken naar een auto die we online zagen maar uiteindelijk met een super mooiere aanbieding de deur uit gegaan zonder verkooptrucjes of praatjes gewoon wat je zelf wil maar heel goed meegedacht met de wensen die we hadden

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Esther De wit uit Hardinxveld-giessendam op 23-03-2019

We komen al bijna twintig jaar bij Ron Duindam en hebben net onze vierde auto bij hem gekocht. Betrouwbare autos, goede service en fijne sfeer!

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Sharmila Mohabier uit Den Haag op 28-02-2019

Seat Exeo tsi

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Frank Schouten uit Wassenaar op 15-02-2019

Ik heb in december 2018 een Chevrolet Volt gekocht bij Vakgarage Duindam. Een familiebedrijf die erg klant- en servicegericht is. Er is heel veel bespreekbaar, waaronder kosteloos herstel van bumper-/parkeerschade etc. bij aankoop. Prettig contact, alles is bespreekbaar.

Reden bezoek: Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Maarten Lemmers uit Assendelft op 14-02-2019

Bijzonder vriendelijk en deskundig personeel, je maakt niet vaak mee dat op eigen iniatief een stap extra gezet wordt. Dat onderscheidt deze garage van de vele anderen waar ik tot nu toe ervaring mee heb.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Marc Albrecht uit Rijswijk op 11-02-2019

We hebben net een andere auto gekocht. We hadden een Skoda Fabia Combi en die hebben we ingeruild tegen een gebruikte Mitsubishi Outlander PHEV. Prima uitleg gehad over de niuwe auto

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
9

Rob Meijer uit Den Haag op 09-01-2019

Skoda Octavia 1.4 Daarvoor Octavia, Superb, Fabia Gedurende alle jaren en auto’s alleen maar goede ervaring met Duindam. Familieleden komen inmiddels ook voor onderhoud bij Duindam.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Seyhan Demirel uit Den Haag op 21-11-2018

Echt een slechte ervaring nooit meer naar deze dealer. Zonde van je geld/tijd.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Gemiddeld
1
Service
1
Deskundigheid
1
Prijs/Kwaliteit
1

Peter Geelhoed uit Capelle aan den IJssel op 06-11-2018

Skoda

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
0

Jacques Hofman uit Voorburg op 01-11-2018

Mitsubishi Outlander PHEV, aanschafdatum 31/10/2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
9