Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

charlotte uit DenHaag op 12-12-2019

Deskundig en klantvriendelijk familiebedrijf.

Prettig, vlot en deskundig geholpen door Ron Duindam aan een aantrekkelijke ocassion.

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
8

Fleur uit Leidschendam-Voorburg op 11-12-2019

Fijne, betrokken en betrouwbare dealer

Onlangs waren wij op zoek naar een andere auto en zodoende zijn wij bij Vakgarage Duindam terecht gekomen, waar wij gedegen zijn geholpen. De persoonlijke betrokkenheid door de heer Duindam zelf, de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het team, de goede service en de klantbenadering om een duurzame relatie op te bouwen en dus om kwaliteit en een betrouwbaar product te leveren, maakten dat wij tot de aankoop van de andere auto over zijn gegaan en nu ook de auto bij Vakgarage Duindam in onderhoud houden.

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Mark Franken uit Zoetermeer op 27-11-2019

Zeer tevreden

Ik heb een mooie auto bij Duindam gekocht, de service was zeer goed en kosten nog moeite zijn bespaard bij het afleveren van de auto. Mijn (nieuwe) occasion rijdt erg fijn en wanneer ik vragen of advies nodig heb staan ze altijd klaar.

Gemiddeld
9
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

R. Evers uit Hellevoetsluis op 11-11-2019

Zeer betrouwbare autobedrijf

Autobedrijf Duindam is een top bedrijf, met een prima service, vriendelijke mensen met aandacht voor de klant.

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Chandrani perera uit Denhaag op 18-10-2019

Goed

Goed

Gemiddeld
7
Service
6
Deskundigheid
6
Prijs/Kwaliteit
7

Dick M. uit Berkel en Rodenrijs op 16-10-2019

goed

vriendelijk, heldere uitleg, goede communicatie, goede technisch en praktische informatie.

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Jeffrey uit Ijmuiden op 10-10-2019

Zeer goed!

Ik heb een auto aangeschaft bij Duindam. Ben zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid.

Gemiddeld
8
Service
7
Deskundigheid
7
Prijs/Kwaliteit
8

Loes uit Delft op 21-09-2019

Persoonlijke en zeer goede service

Zowel bij het onderhoud als bij de aankoop van een auto is men zeer vriendelijk en klantgericht. Er wordt meegedacht om tot de beste oplossing te komen. De persoonlijke benadering is prettig en er wordt helder terug gekoppeld over de stand van zaken.

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Familie Vrolijk uit Den Haag op 19-09-2019

In 1 woord ipv 1 zin: GEWELDIG!!!

Wij voelden ons echt op ons gemak en het voelde echt vertrouwd! Hij neemt ook echt de tijd voor je en neemt je ook serieus.. Vriendelijk en goede service! Wij zijn blij met onze nieuwe auto!!

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Pascal uit Barendrecht op 13-09-2019

Prima begeleiding en service

Bij aankomst ben ik goed geholpen en is mij alles duidelijk uitgelegd wat betreft de aankoop van de Mitsubishi Outlander PHEV. Ondanks wat laatste puntjes om nog af te handelen ben ik erg tevreden met deze vakgarage!

Gemiddeld
9
Service
8
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
9

Tijs uit Schiedam op 22-08-2019

Open en fijne garage

Of het nou gaat om aankoop of onderhoud. De hulp is altijd in orde. Een plek waar ik al jaren kom en zal blijven komen.

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Nico uit Den Haag op 20-08-2019

Skoda Duindam is een "warm bad" van persoonlijke benadering, deskundig advies en service.

Ondertussen al toe aan mijn vierde auto bij Skoda Duindam. Binnenlopen voor een praatje en informatie, waarna Duindam altijd met een goed persoonlijk advies komt. En altijd het gevoel hebben er met een goede deal weer weg te gaan. Ze denken met je mee en doen ook net even "dat extra stapje". Skoda is veel waar voor je geld en Skoda Duindam versterkt dat gevoel, zonder opdringerig te zijn. Topdealer.

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Astrid uit Voorburg op 20-08-2019

Altijd super goed geholpen, met goed advies en Duindam denkt altijd mee!

We komen al jaren bij Duindam en niet voor niks. We worden altijd goed geholpen, krijgen advies op maat en ze denken altijd met ons, de klant, mee. Verder zijn we fan van Skoda dus dat maakt de ervaring bij Duindam top! We hebben dan ook net een nieuwe auto bij hen aangeschaft.

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

L. F. uit Den Haag op 16-08-2019

Prima voorlichting

Na het bekijken van de website zijn we langsgeweest om ons verder te laten voorlichten. We kregen prima informatie, en verder was ons contact vrijbljvend. Pas weken daarna hebben we de beslissing genomen.

Gemiddeld
10
Service
0
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
8

Claudia uit Nootdorp op 19-07-2019

Super

Een geweldige garage met hele goede service. Koop hier altijd mijn auto's omdat je super geholpen wordt. Werkplaats ook top. En keurig en vriendelijk personeel.

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Marco uit Breda op 11-07-2019

Prima

Prima bedrijf met vriendelijke mensen.

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
6

Birgit Koster uit Den haag op 27-06-2019

Goede helder advies met een authentieke manier van verkopen

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

lens uit hillegom op 25-05-2019

heel vriendelijk bedrijf. heel meelevend. zeer aan te raden

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Jan Willem De Voogt uit Leiderdorp op 25-05-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
8

Diana van Kranenburg uit GELDERMALSEN op 18-05-2019

Snel en duidelijk

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gemiddeld
7
Service
7
Deskundigheid
7
Prijs/Kwaliteit
7

Martijn van Zonneveld uit Rotterdam op 17-05-2019

Vakgarage Duindam is een zeer klantvriendelijke bedrijf. Nadat ik tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe auto van het kastje naar de muur werd gestuurd bij de grote dealers, vond ik bij Duindam de auto van mijn keuze. Ontvangst, informatievoorziening, snelheid van aflevering en service achteraf waren uitstekend. De komende jaren zal ik mijn onderhoud daarom zeker bij deze garage laten uitvoeren!

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Caroline van der Zalm uit Voorburg op 30-04-2019

Skoda

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
7

jan maasland uit den haag op 23-04-2019

Mitsubishi Outlander Goed advies, fijne service. Je merkt dat je met vakmensen te maken hebt.

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Lucie Nelissen uit Den Haag op 23-04-2019

Opel Agila: Precies wat ik zocht hier gevonden. Jammer dat ik geen 11 kan geven, want ik ben meer dan tevreden!

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

F.C.W. Koster uit Rijswijk op 22-04-2019

Zoals ik al jaren gewend ben is, bij de laatste aanschaf van mijn auto, het is de 4e al, kan ik niets anders zeggen dat ik voortreffelijk geholpen ben en wordt. of het nu gaat om inruil en aankoop, onderhoud, schadeafhandeling of service. Tevens vindt ik de sfeer zeer goed, zou eigenlijk kunnen zeggen ouwe jongens krentenbrood. je kan altijd binnen lopen met vragen en uitdagingen en een luisterend oor en oplossing is er altijd, of je nu aan de servicebalie of bij een leidinggevende komt. Ga voor al zo door. het is nu een vakgarage maar men is er vergeten TOP voor te zetten.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8