Aircoservice

Frisse en zuivere lucht in de auto! 

Niet alleen een goed werkende techniek is belangrijk, u wilt zich in uw auto ook goed voelen. Uw auto maakt deel uit van uw persoonlijke levensruimte. Vaak rijden u en uw passagiers honderden uren per jaar, u staat met uw auto in de file, u leeft, lacht, eet en drinkt in uw auto.

Een goed werkende airconditioning is daarom een must, het gehele jaar door. Laat daarom minimaal eens per jaar uw airconditioning controleren. Dit om eventuele kostbare reparaties in de toekomst te besparen.

Waarom airco onderhoud?

De airconditioning zorgt voor een prettig klimaat in de auto. Bij een slecht onderhouden airco-installatie komen echter bacteriën, schimmels en andere micro-organismen door de ventilatie in het interieur van de auto terecht. Deze micro-organismen kunnen nare allergische reacties veroorzaken, zoals niezen, hoesten en irritatie van de ogen.

Ook kan er een onprettige muffe geur ontstaan en beslaan de ruiten van de auto erg snel. Het is voor uw gezondheid, comfort én veiligheid dan ook verstandig uw airconditioning minimaal één keer per jaar te laten reinigen.

TUNAP

Wij gebruiken voor de aircoservice producten van TUNAP. TUNAP is ontwikkelingspartner van de automobielindustrie. Reeds meer dan 40 jaar ontwikkelt en produceert TUNAP innovatieve onderhoudstechnologieën. Milieu en gezondheid staan hierbij steeds op de voorgrond. De TUNAP producten zijn niet te verkrijgen in de vrije handel, maar worden alleen ingezet in onze gespecialiseerde werkplaats.

Is de airco van uw auto toe aan onderhoud of moet deze opnieuw gevuld worden? Plan dan eenvoudig uw afspraak online in of neem contact met ons op.

Klik hier om de actie te bekijken

Aircoservice